DEADLOCK

Reality Ripples  
   Πειραιώς 8, Αθήνα, 10431 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

98,1%
1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
+5 Πόντοι
  QR-Code

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αυτό το δωμάτιο το χάρηκα με την καρδιά μου πραγματικά..οι γρίφοι είναι ότι πρέπει για ένα δωμάτιο τρόμου,με πολύ καλή ροή και μέτριας δυσκολίας..η εισαγωγή είναι αρκετά πρωτότυπη, ενώ το τέλος σε προϊδεάζει για την συνέχεια της ιστορίας. Οι Gm είναι ευγενεστατοι και με πολύ όρεξη για αυτό που κάνουν...θα ξανά έρθουμε σίγουρα στο επόμενο δωμάτιο της εταιρείας!!

 Akis Ntouros,  19 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2020
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φοβερή η ιστορία του δωματίου, καταπληκτική αρχή που δεν περιμένεις. Γρίφοι οι περισσότεροι συνδυαστικοί με ωραια ροή και εντός κοντσεπτ. Ηθοποιοί ακριβώς αυτό που πρέπει στο ύφος του δωματίου, ειδικά ο πρωταγωνιστής ταιριάζει γάντι στο δωμάτιο. Δεν θα πω οτι ειναι πολυ τρόμου αλλά σε έχει σε μια αγωνία τι θα συμβεί. Τα παιδιά καταπληκτικά πολύ φιλικά και ευγενικά. Χωρίς δεύτερη σκέψη να το επισκεφτείτε αλλά το πολύ 4 άτομα γιατί υπάρχουν κάποιοι στενοί χώροι. Αναμένουμε το επόμενο!!

 Damianos Ginhs,  142 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2020
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τέλειο δωμάτιο!! Από την αρχή μέχρι το τέλος σου προσφέρει κάτι μοναδικό! Πολύ πρωτότυπη ιστορία, οι γρίφοι πολύ καλοί και οι χώροι κ τα ηχητικά εφέ αλλά και οι εμφανίσεις του ηθοποιού σε μετέφεραν φουλ στο κλίμα της ιστορίας. Τα παιδιά στην εταιρία εξαιρετικά, πολύ ευδιάθετα, φιλικά και με όρεξη για αυτό που κάνουν!! Θα έρθουμε σίγουρα και στο επόμενο δωμάτιο!! 😊

 Margarita Nt.,  111 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2020
  Ομάδα
  Φωτογραφία
DEADLOCK 9-Αυγ-2020