The Last Chance

BRAINIAC ESCAPE ROOMS  
   25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη, 13231 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

100,0%
1:40:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ήταν ομολογουμένως μια από τις κορυφαίες εμπειρίες που είχα ως τώρα σε δωμάτιο τρόμου!

Καταρχάς, ως λάτρης των γρίφων έχω να πω ότι το παιχνίδι με κάλυψε πλήρως σε αυτόν τον τομέα. Προφανώς δε υπήρχε κάτι ασύλληπτα δύσκολο ή πρωτότυπο, αλλά υπήρχαν αρκετοί ωραίοι γριφοι που σε χορταίνουν για τέτοιου είδους δωμάτιο.

Πάμε στην ατμόσφαιρα. Οι χώροι είναι δίχως εξαίρεση πολύ σκοτεινοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι αυτό είναι κάτι που συνήθως με ενοχλεί. Στο Last Chance ωστόσο, μετά το πρώτο πεντάλεπτο που χρειάζονται τα μάτια για να συνηθίσουν το σκοτάδι, η αίσθηση του εγκαταλελειμμένου χώρου σε συνδυασμό με τα σκηνικά και την ιστορία, ταιριάζουν απόλυτα με τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Προφανώς όμως, η ομάδα δε βρίσκεται μόνη της στο δωμάτιο. Το timing και η σκηνοθεσία των jumpscares είναι άψογα, σε βαθμό που κατάφεραν να με κάνουν να "τιναχτώ" απ'τη θέση μου και μάλιστα δύο φορές. Σε πάνω από 20 δωμάτια τρόμου, άντε να έχω "τιναχτεί" 5-6 φορές συνολικά, συνεπώς εδώ κάτι έγινε πολύ σωστά.

Τα εφέ είναι ολόσωστα, η έντονη μουσική ταιριαστή, τεχνικά προβλήματα δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα και όλη η εμπειρία ήταν απ'την πρώτη ως και την τελευταία στιγμή αρτιότατη. Έτσι, οφείλω να προτείνω το Last Chance ως ένα εξαιρετικό δωμάτιο τρόμου, προς κάθε λάτρη του είδους!

 Δημήτρης Βερλέκης,  344 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιαν 2022
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το "The last chance" είναι ένα από τα πολύ καλοσχεδιασμένα horror δωμάτια που έχω παίξει.

Αρχικά, οι χώροι και τα σκηνικά, η μουσική καθώς και οι διάφορες εμφανίσεις του ηθοποιού κατά τη ροή του δωματίου, συνετέλεσαν στη δημιουργία μιας αρκετα τρομακτικής και αγχωτικής ατμόσφαιρας. Μεγάλο ρόλο έπαιξε σε αυτό και ο κατάλληλος χειρισμός του φωτός στους διάφορους χώρους. Παρόλα αυτά θα πρέπει να σημειωθεί ότι γενικά είναι ένα αρκετά σκοτεινό δωμάτιο κατα τη γνώμη μου. Ελπίζω η εταιρία να το λάβει υπόψη της αυτό στο μέλλον.

Η πλοκή του δωματίου και ο τρόπος που εκτυλίσσεται από χώρο σε χώρο είναι φυσικός. Επίσης, το πάντρεμα της ιστορίας με τους γρίφους που υπάρχουν στο δωμάτιο είναι άρτιο κι εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι γριφολογικά το δωμάτιο για το είδος του είναι πολύ δυνατό.

Σίγουρα αν σας αρέσουν τέτοιου είδους δωμάτια να μην διστάσετε να το παίξετε.

Ιδανικός αριθμός ατόμων: 4

 Άννα Καββαδά,  182 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Φεβ 2022
  Φωτογραφία
The Last Chance