Dead pass Insanity mode

Room 54  
   Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα, 11521 - Εμφάνιση Χάρτη

   2 Ώρες
   1 - 5
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass
3 Τρόπαια

94,9%
2:00:00
62
80,85%

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Death & Decay Death & Decay

  Βαθμολογίες
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο διαφορετικό με ωραία δομημένη ιστορία και παρουσίαση αυτής, με χαρακτήρες που φέρουν ξεχωριστές ικανότητες και θέση στόχων που πρέπει να επιτευχθούν, είναι δε επιλογή σου, αν θα τα βάλεις με τους δυνατούς ή θα κιοτέψεις... Ατμόσφαιρα καθηλωτική, acting εξαιρετικό και γρίφοι/προφητείες βατοί κι εναρμονισμένοι με την ιστορία! Τα περάσματα πολύ όμορφα και κάποια εντυπωσιακά, μα θα πρέπει να προσέχετε γιατί οι πιθανότητες να σφηνώσετε ή να χτυπήσετε λόγω ατσαλοσύνης ή ένεκα πνευμάτων είναι αυξημένες (ιδανικός αριθμός παικτών για εμένα οι τρεις)!
Το μόνο που μου έλειψε είναι η ενεργοποίηση κάποιας δυνατότητας του χαρακτήρα μου, μου έλειψε η μαγεία...
Ένα δωμάτιο που αξίζει να το ζήσετε και να απολαύσετε την μυσταγωγική του ατμόσφαιρα!

Stay tuned and keep escaping!

 Jim F.,  50 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021

Απάντηση από: Room 54
Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας!

5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

👉 Ο (dark πλέον) Αχμίρ Σιν, η Κασσάνδρα και η Λίνα συναντήθηκαν ξανά για μία νέα περιπέτεια στο φανταστικό κόσμο που έχει στηθεί στο Room 54 στο Κέντρο της Αθήνας από τον θεό τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά Rizlow! Η ιστορία ξεκινάει στο κεντρικό σημείο του δωματίου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα χαρακτήρα, να διαβάσετε το lore του και να εμβαθύνετε σε αυτόν, επικεντρώνοντας όμως το μυαλό σας στο απώτερο στόχο σας. Dead Pass λοιπόν σήμερα με το δεύτερο κατά σειρά δωμάτιο της εταιρείας, αφού επισκέφτηκα το Swamp of Sorrows και οι εντυπώσεις εξαιρετικές!
💀 Γριφολογικά, το δωμάτιο έχει τα πάντα: εύκολοι, μέτριοι, και δύο λίγο πιο δύσκολοι γρίφοι βρίσκονται εκεί για να τεστάρουν και τους πιο απαιτητικούς. Τα side quests υπήρχαν και εδώ, κάνοντας το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό!
💀 Τα σκηνικά εφάμιλλα με εκείνα που πρεσβεύει η εταιρεία Room54, ενώ τα περάσματα ποικίλα και εντυπωσιακά. Με εξέπληξε ένα συγκεκριμένα, το οποίο έδινε μια διαφορετική όψη στο δωμάτιο. Υπάρχουν αρκετά σημεία φυσικά που τα περάσματα είναι στενά, οπότε απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.
💀 Οι ηθοποιοί εντυπωσιακοί, με εξαιρετικά κουστούμια και μια κινησιολογία χάρμα οφθαλμών! Η διαδραστικότητα με αυτούς είναι εκεί και είναι άλλοτε επιθετική, άλλοτε φιλική και άλλοτε αμφιλεγόμενη.
💀 Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στα τελικά bosses που έχει την επιλογή να πολεμήσει η ομάδα ανάλογα με τις επιλογές τις καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
☠ Ίσως το μόνο αρνητικό που έχω να αναφέρω είναι ότι ίσως θα χρειαζόταν περισσότερη χρήση των ικανοτήτων από την πλευρά των παικτών, έτσι ώστε να είναι εμφανής η διαφορά του ενός από τον άλλον.
👏 Πολλά συγχαρητήρια από τον master Rizlow, aka Γιώργο, ο οποίος κάθε φορά με εκπλήσσει με τα νέα του δημιουργήματα στο Room 54. Το καλύτερο RPG δωμάτιο που υπάρχει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα είναι εδώ και σας περιμένει να το επισκεφτείτε!!!
Υ.Γ. Ιδανικός αριθμός ατόμων 4 ή 5 και επιλέξτε mode με προδότη 🔪

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  152 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021

Απάντηση από: Room 54
Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας!

  Φωτογραφία
Dead pass Insanity mode 27-Οκτ-2021