Last Resort

No Hope  
   Αργολίδος 15, Περιστέρι, 12135 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
3 Τρόπαια

100,0%
1:30:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επισκεφτήκαμε και εμείς το ξενοδοχείο και έχουμε και λέμε!! Το καλύτερο πράγμα για μένα που βλέπω σε όλα τα δωματια είναι η μουσική. Ε εκεί τα παιδιά το κάναν σε ένα next level! Ακριβώς ότι ταιριάζει στο δωμάτιο! Οι χώροι φανταστικοί! Πολύ όμορφα διακοσμημένοι! Όσο αφορά και το γρίφολογικο κομμάτι, οι γρίφοι όχι πολύ δύσκολοι και όλοι εντός κοσνεπτ!! Σας ευχάριστουμε πολύ για την φιλοξενία!!
Ps. Εάν το ξενοδοχείο σας χρειαστεί ποτέ φθηνότερο ρεύμα πάρτε ζενίθ!!!!!! 😂😂

 Μίμης Νικολάου (ImbanetCrew),  35 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φρεσκοτατο δωματιάκι από τη no hope και επιτέλους μπορώ να πω αναλυτικά τι έζησα εκεί μέσα( καλά όχι και τόσο δε θα σποιλαρουμε 😎😎😎) γιατί εκείνη τη μέρα τα είχα χρειαστεί τόσο που δεν μου έβγαινε μίλια... Θα ξεκινήσω κατευθείαν με αυτό που κέρδισε στο δωμάτιο το οποίο δεν είναι κάτι άλλο από την αισθητική του... Τα σκηνικά σε συνδυασμό με το acting δημιουργούν μια εμπειρία η οποία έχει τη δικιά της ταυτότητα και χρώμα... Θέλω να σχολιάσω τόσα πολλά και δυστυχώς ούτε τα μισά δε μπορώ να γράψω!!!😅😅😅 Προσωπικά ότι ήξερα για αυτό το δωμάτιο ήταν ότι είχα δει στο Halloween hunt φέτος... Από τότε ήμουν σκαλωμενος!!!Κατά τη διάρκεια του η ομάδα σου ακόλουθα μια ιστορία η οποία βαθαίνει, σκοτεινιάζει και σε τραβάει μαζί της!!! Τώρα στο κομμάτι των γρίφων έχει όμορφες πινελιές και ένας συγκεκριμένος μου χει μείνει κιόλας... Γενικά από όπου και να το πιάσεις , είναι καλό σε όλα του και είναι κάτι καινούργιο! Όχι επειδή βγήκε τώρα αλλά η ιστορία , ο τρόπος που παίζεις και αυτά που βλέπεις μάλλον θα είναι για πρώτη φορά...Καλόταξιδο (αυτό λέμε για τα καινούργια δωμάτια?) λοιπόν και ευχαριστούμε για αυτήν την φανταστική εμπειρία!!!😁😁😁

 Γεωργιος Κρητικος (Aponeireutoi),  185 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιαν 2023
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό δωμάτιο τρόμου με φοβερή αισθητική από τον creator τόσο σε σκηνικά όσο και σε μουσική αλλά και ιδέες. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι γριφολογικά παρέμεινε πολύ decent καιο ενδιαφέρον. Το παίξαμε 4άδα που ήταν πολύ καλός αριθμός αλλά για τους γενναίους προτείνω 3άδα για μέγιστη απόλαυση τρόμου. Καλή αρχή να έχει η εταιρία κι ελπίζω σε νέες δουλειές στο μέλλον μιας και φαίνονται (και είναι) πολλά υποσχόμενη! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία σας στο ξενοδοχείο!

 Stef Mad (ImbanetCrew),  105 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιαν 2023
  Φωτογραφία
Last Resort 22-Δεκ-2022