Δωμάτιο 696

MOTEL PARANOIA  
   Χαλανδρίου 26 & Κύπρου 37Β, Αγία Παρασκευή, 15343 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

87,4%
1:16:00
99,10%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ότι και να πω για το συγκεκριμένο δωμάτιο πιστεύω θα είναι λίγο. 2 Ιδιοκτήτες πάρα πολύ καλοί που πραγματικά αγαπούν αυτό που έχουν δημιουργήσει . Ο χώρος είναι τέλεια διακοσμημένος και το παιχνίδι ξενικά με το που περνάς την πόρτα. Πολύ δυνατή ατμόσφαιρα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, συνδυαστικοί . Χρειάζεται μια σχετική εμπειρία γιατί το απόλυτο σκοτάδι κάνει λίγο πιο δύσκολες τις συνθήκες του παιχνιδιού και πάντα έχεις το νου σου αν είσαι μόνος ή όχι. Στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις τον χώρο πιστεύω ότι θα υπάρξουν αρκετές αγκαλίτσες αλλά αυτό είναι καλό γιατί ”δένει” και η ομάδα και συνεργάζεται καλυτέρα μετά !!! Περάσαμε πολύ ωραία και αυτό νομίζω φάνηκε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού… Μετά το τέλος του δωματίου κάτσαμε αρκετή ώρα και ΝΑΙ θα το πω απολαύσαμε και εμείς τα ζεστά και φρέσκα ποπ κορν και συζητήσαμε για αρκετή ώρα μέχρι να αναγκαστούμε να φύγουμε γιατί ερχόταν άλλη ομάδα.

 Hlias Kouv(ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ), Απέδρασαν, Ιαν 2019
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
 Ειρήνη Κωστοπουλου(ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ), Απέδρασαν, Μαϊ 2019
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Kατά την είσοδο στο ξενοδοχείο, θα συναντήσετε δύο υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους. Στο δωμάτιο πάλι θα σας υποδεχτούν ....όχι και τόσο φιλόξενα όντα....
Είναι ατμοσφαιρικό, με κάποια jumpscares. Κατά τη γνώμη μου τόσα όσα χρειάζονται... Όμορφοι γρίφοι, έξυπνοι...πολύ καλή η ροή του δωματίου, αρκετά ευρύχωρο, ήμασταν 5 άτομα και δεν είχαμε θέμα.... Λίγο στην έξοδο μας μπέρδεψε το story.... Πηγαίνετε και θα καταλάβετε τι εννοώ..

 Αναστασία Κοκκίνου, Απέδρασαν, Ιουν 2019
  Φωτογραφία
Δωμάτιο 696