The Litchver Woodland

BAN BANG THEORY, THEORY III  
   Ευρυτανίας 51& Βελεστινού, Αγιος Δημήτριος, 17341 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

99,4%
1:30:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έξι θαρραλέοι και παράλληλα περίεργοι κατασκηνωτές αποφασίσαμε ένα βράδυ να κατασκηνώσουμε στο δάσος του Litchver και να απολαύσουμε μια ήρεμη και ευχάριστη βραδιά. Φτάνοντας στο σημείο που ανα-ζητούσαμε 11 η ώρα το βράδυ, συνειδητοποιήσαμε πως το μέρος ίσως και να μη μας χάριζε την ήρεμη βραδιά που επιθυμούσαμε. Αγνοώντας το ατμοσφαιρικό περιβάλλον, που μας έκανε να νιώσουμε μια ανα-τριχίλα, αγνοώντας το ντόπιο του χωριού που μας ενημέρωσε για μια τραγική ιστορία που είχε συμβεί στο δάσος, αποφασίσαμε λοιπόν να δανειστούμε το μεταφορικό μέσο του καλού ανθρώπου και να πάμε να κατασκηνώσουμε στο περιβόητο Litchver. Όλα ‘κυλούσαν’ ήρεμα μέχρι που συνειδητοποιήσαμε που βρισκόμασταν. Χρειάστηκαν μόνο κάποια δευτερόλεπτα για να αντιληφθούμε σε τι τρόμο υποβάλαμε τον εαυτό μας.

Η εισαγωγή;;; Πώς να το πω… θα πουλούσαμε και τον φίλο μας για να γλυτώσουμε από αυτό που αντικρί-σαμε (ναι το κάναμε). Αφού ανακτήσαμε τις δυνάμεις μας από το πρώτο σοκ παρατηρήσαμε την υπέροχη και αληθοφανής ατμόσφαιρα που διατηρούσε το δωμάτιο αυτό. Κάτι το οποίο μας βοήθησε να αγνοήσουμε τα κ****** μας, και να καταλάβουμε πόσο πολύ θέλαμε να ζήσουμε την ιστορία. Ο φωτισμός, οι ήχοι, τα υλικά του δωματίου εξαιρετικά, καθώς και η ηθοποιία άψογη. Είμασταν χαμένοι σε αυτό το υπέροχο δάσος και καταδικασμένοι στο πλάσμα που ζούσε εκεί. Τρέξαμε, γελάσαμε νευρικά, βρωμίσαμε, ουρλιάξαμε (πολλές φορές), αλλά ούτε μία στιγμή δεν σκεφτήκαμε ότι εκεί έξω υπάρχει ο πραγματικός κόσμος. Οι γρίφοι κρύβαν και εκείνοι το δικό τους παιχνίδι, καθώς δοκίμασαν έντονα το θάρρος μας να σκεφτούμε, ακόμη και να τους πλησιάσουμε. Δε θέλουμε να πούμε πολλά, απλά σας συμβουλεύουμε να πάτε να το ζήσετε!

Πάμε τώρα στον πραγματικό κόσμο μετά την περιπέτεια που ζήσαμε. Τα παιδιά του δωματίου εξαιρετικά, πρόσχαρα, εξυπηρετικά και γεμάτα προσδοκίες. Καθίσαμε και μοιραστήκαμε την εμπειρία μας και εκείνοι τη δική τους. Σας συνιστώ να το κάνετε. Συνοψίζοντας, ένα εξαιρετικό δωμάτιο, μια μοναδική εμπειρία, πολλά μπράβο στα παιδιά και όπως θα έχετε ξανά διαβάσει, μετά πάμε για μπανάκι και καλό stretch.

 Yorgos Takis,  2 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2021
  Ομάδα
  Ονοματεπώνυμο
profile image Σωτήρης Μπίκος
profile image Yorgos Takis
  Φωτογραφία
The Litchver Woodland