DEVIL’S NIGHT

Hotel Cortez  
   Εθνικής αντιστάσεως 14, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, 18648 - Εμφάνιση Χάρτη

   110 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

99,9%
1:20:00
99,71%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Room #108:
Ένα δωμάτιο που έχω προσπαθήσει ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ να κλείσω...και επιτέλους λύγισε😅...
Λοιπόν, είναι ένα γεμάτο δωμάτιο σε θέμα εμπειρίας...περάσαμε πολύ καλά, ήταν αρκετά έντονο από διάφορες απόψεις...από ωραία jumps, σε μια ωραία ροή αν και χρειάζεται καθοδήγηση gm, πολύ μεγάλο σαν δωμάτιο είναι όντως ένα ξενοδοχείο...ένα απλό και κατανοητό στορυ...και πάρα πολύ ωραίους γρίφους για τρόμου, όντας 3 γριφακιδες μας άρεσαν πολύ...
Και πολύ θερμή η φιλοξενία, ευχαριστώ παρααααααα πολύ το Hotel Cortez για την νύχτα αυτή του Διαβόλου...
Riddler's night with the Devil...

 Νίκος Ζουλέκου,  278 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικά (α)φιλόξενο ξενοδοχείο τρόμου με πάρα πολλούς χώρους και έξυπνα jumpscares, το οποίο δε θα αφήσει κανέναν γριφολάγνο παραπονεμένο.

Για μένα, ήταν ένα από τα πιο μεστά παιχνίδια τρόμου που έχω επισκεφθεί ως προς την ποιότητα των γρίφων του και εδώ ακριβώς θα σταθώ. Συναντήσαμε ωραίες ιδέες, μη τετριμμένες, έξυπνες και σε ορισμένα σημεία απρόβλεπτες.

Σε ο,τι αφορά τα υπόλοιπα, υπάρχει έντονο acting, όμορφα σκηνικά και μια συνεχής αίσθηση απειλής στην ατμόσφαιρα.

Χωροταξικά μπορεί να υποστηρίξει 3-6 άτομα, όμως θεωρώ πως ορισμένες θετικές ιδιαιτερότητες το κάνουν ιδανικό για τριάδες.

 Δημήτρης Βερλέκης,  344 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είχαμε μια εξαιρετική διαμονή στο συγκεκριμένο κατάλυμα. Δεν έχω επισκεφθεί πιο φιλόξενο προσωπικό, εξυπηρετικό, γεμάτο ζωντάνια, μέχρι και στα κρεβάτια μας μας ξάπλωσε...

Μεγάλο σε έκταση και χώρους, πολυόροφο, με εξαιρετικά περάσματα και τρομερή έναρξη (ειδικά για ομάδες των 3 ατόμων). Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή από την αρχή, ενώ οι διάφορες παρουσίες βοηθάνε ώστε να γίνει ακόμα πιο έντονη.

Γριφολογικά ήταν πλήρες με γρίφους μέτριας δυσκολίας. Μιλάμε για δωμάτιο τρόμου, αλλά και πάλι νιώσαμε πως λύσαμε και σκεφτήκαμε αρκετά, επομένως αν είστε γριφάκιδες πιστεύω θα το ευχαριστηθείτε λίγο παραπάνω.

Ο τέλειος αριθμός παικτών για το συγκεκριμένο δωμάτιο πιστεύω πως είναι η τριάδα, κυρίως λόγω μια ιδιαιτερότητας της έναρξης, που έτσι θα το ζήσετε όσο έντονα μπορεί να το ζήσετε. Όμως σίγουρα μπορεί να σηκώσει άνετα τετράδες ή και πεντάδες. Σε ότι αφορά το κόστος, η συνολική εμπειρία για εμένα αξίζει τα λεφτά της.

 Άννα Καββαδά,  182 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
  Φωτογραφία
DEVIL’S NIGHT