El Exorcista

No Exit, Ηλιούπολης  
   Δεδούση 13, Ηλιούπολη, 16346 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 5
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

99,3%
1:30:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θεματικό horror δωμάτιο πιστό και με σεβασμό στην ταινία την οποία βασίζεται...Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για αυτό ως προς την εμπειρία που μου προσέφερε αλλά ο κίνδυνος για spoilers εκτοξεύεται!Οπότε θα πω απλά ότι αιστανθηκα σαν να ήμουν στην ταινία και θα κλείσω εκεί!Δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή των horror enjoyers αλλά ακόμα και αν το δεις από άποψης γρίφων πιστεύω μένεις απόλυτα ευχαριστημένος!Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα που το τρέχει και στους ηθοποιούς για την εμπειρία που ζήσαμε!!!

 Γεωργιος Κρητικος (Aponeireutoi),  185 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Μαϊ 2022
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Προφανώς δικαίως στη λίστα με τα καλύτερα δωμάτια στον κόσμο αν και δεν έχω παίξει ό,τι υπάρχει! Θα ξεκινήσω με το ρεσιτάλ της ηθοποιού... ***LIGHT SPOILER ALERT***από την οποία θα δείτε πρωτοφανείς κινήσεις και tricks 🙃🤸‍♂️😱, θα σας κοπεί το αίμα! Το δωμάτιο εκεί που κάνει την διαφορά είναι ό,τι νιώθεις πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμμετέχεις σε μια ταινία θρίλερ! Έχοντας αυτό το δουλεμένο acting και τα προσεγμένα σκηνικά, το γλυκό δένουν οι μηχανισμοί για να μείνετε με το στόμα ανοιχτό και θα καταλάβετε τι πάει να πει τρόμος και ΔΕΟΣ! Έχει πέσει πολύ δουλειά στο συγκεκριμένο δωμάτιο και θα το καταλάβετε πραγματικά από τα μέσα του δωματίου και μετά. Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια κι από κοντά στου ηθοποιούς γιατί ήταν ΌΛΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΊ αλλά καταλαβαίνουμε ότι ήταν 3 το βράδυ!! Σίγουρα θα επισκεφθούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια που έχετε ήδη έτοιμα αλλά και αυτό που νας είπατε πως ετοιμάζετε! Ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία και θα τα ξαναπούμε σίγουρα και σύντομα!

 Stef Mad (ImbanetCrew),  105 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Μαϊ 2022
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Φοβερό δωμάτιο με απίστευτο μεράκι και πολύ δουλειά άπειρους μηχανισμούς που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό οι ηθοποιοί ήταν ακριβώς όπως πρέπει να είναι και γενικότερα είχε φοβερή ατμόσφαιρα.Σαν δωμάτιο το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω είναι πως στο τελευταίο δεκάλεπτο ένιωσα πως η ένταση που είχαν φτιάξει σε όλο το δωμάτιο έπεσε αρκετά με αποτέλεσμα να χαλαρώσουμε όσο μπορείς να χαλαρώσεις σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Επίσης κάτι ακόμα που θα ηθελα να είναι αλλιώς είναι ότι ο gm ήταν αρκετά απόμακρος όταν μπήκαμε και μέχρι και το τέλος θα έλεγα βέβαια ήταν και μια η ώρα το βραδυ όταν πήγαμε όπως και να χει μαστ δωμάτιο θα περάσετε τέλεια

 Μιχάλης Τουρρανης,  16 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Μαϊ 2022
  Φωτογραφία
El Exorcista 7-Μαϊ-2022