M'ama

#SUSPENSE  
   Θηβών 424, Ίλιον, 13121 - Εμφάνιση Χάρτη

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

100,0%
2:00:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

👉 Βρισκόμαστε έξω από την πόρτα στην οδό Θηβών 424, μετά από ένα πολύ δυνατό δωμάτιο πριν από δύο ώρες συνεχίζουμε με το M'ama. Θέλουμε να μισθώσουμε ένα σπίτι που βρίσκεται εκεί και δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε ανυποψίαστοι για το τι έπεται... Βρίσκουμε την πόρτα ανοιχτή και περνάμε μέσα. Προκείται για έναν χώρο δέκα τετραγωνικών που δεν σου γεμίζει το μάτι. Αφήνουμε τα πράγματά μας και βολευόμαστε περιμένοντας παράλληλα την εκμισθώτρια να έρθει για να συμφωνήσουμε στην αγορά του. Και εκεί είναι που ξεκινάνε όλα...!!!
👀 Το δωμάτιο αρχικά δεν σου γεμίζει το μάτι, με λιγοστά έπιπλα και κενούς τοίχους, όμως... Δεν ήταν αυτό που φαινόταν!!! Τα σκηνικά όσο προχωράει η ιστορία και ξεδιπλώνεται μπρος στα μάτια σου γίνονται ολοένα και πιό παραστατικά με in concept αντικείμενα και χαρακτηριστικά χρώματα. Υπάρχει ένας χώρος, τον οποίο συναντάς σχετικά σύντομα στο παιχνίδι σου, που αποτελεί το νούμερο ένα ατού του δωματίου! Άντε ίσως το νούμερο δύο, όπως θα εξηγήσω παρακάτω. Αγάπησα τα περάσματα σε όλο το μήκος και βάθος του σπιτιού!
🎨 Οι γρίφοι του σπιτιού ξεκινάνε απαιτητικοί, σε σημείο που λες ότι εάν όλοι οι γρίφοι είναι έτσι δεν θα βγω ποτέ από εδώ μέσα, με μια σπαζοκεφαλιά που προσωπικά λάτρεψα, αλλά στη συνέχεια βαίνουν κλιμακούμενης ευκολίας όσο προχωράει το δωμάτιο. Είχε τα πάντα: πάρε βάλε, παρατηρητικότητας, συνεργασίας, σκέψης και διάδρασης. Τους αγάπησα όλους! Επίσης να σημειώσω ότι είναι από τα λίγα δωμάτια που η ιστορία με το ισπανικό της στοιχείο, πέρα του ότι είναι αισθητό σε αρκετούς γρίφους, έχει ροή και σε κρατάει, κάτι που σε αρκετά δωμάτια τρόμου χάνεται αυτό για να τονιστούν άλλα πράγματα.
😈 Για το τέλος, άφησα το καλύτερο για μένα στοιχείο στο δωμάτιο και αυτό δεν είναι άλλο από τους ηθοποιούς. Αυτό το κομμάτι θεωρώ είναι το αριστούργημα της εταιρείας και ότι καλύτερο έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα στα μάτια μου με εμπειρία 150 περίπου δωμάτια. Η διάδραση με τους ηθοποιούς και το κινηματογραφικό τους κομμάτι στην ιστορία όσο και η κινησιολογία τους είναι μοναδική, καταπληκτική και ανεπανάληπτη! Εάν σταθμίσει κανείς και το γεγονός ότι η μουσική και τα ηχητικά εφέ χρησιμοποιούνται τόσο άρτια παράλληλα με τις εμφανίσεις τους, αυτό κάνει το δωμάτιο στα μάτια μου το καλύτερο δωμάτιο τρόμου για το 2021!!! Γνωρίζω ότι το κομμάτι του τρόμου είναι πάντα υποκειμενικό, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν περίμενα το M'ama να ξεπεράσει τον τρόμο που μου είχε προξενήσει το El Exorcista. Κι όμως το έκανε και πλέον βρίσκεται στη νούμερο ένα θέση της καρδίας μου στα δωμάτια τρόμου!!! Φυσικά αγάπησα τους ηθοποιούς που βρίσκονται εκεί μέσα, με ιδιαίτερη αγάπη και στοργή στην μικρή κόρη!
👏👏👏 Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά, που ήταν πρόθυμα να ακούσουν οτιδήποτε δεν μας άρεσε για τη βελτίωση του δωματίου και κυρίως τον Όμηρο για αυτή τη δωματιάρα που δημιούργησε!!! Φίλε έγραψες να ξέρεις και μπράβο σου💪 Τέτοιες δουλειές θέλουμε να βλέπουμε από τα εσκέιπ στην Ελλάδα!!! Εϊμαι βέβαιος ότι την εμπειρία που έζησα χθες θα την περιγράφω στα παιδιά μου μετά από χρόνια ως την καλύτερη εμπειρία ζωής που είχα ποτέ σε δωμάτιο τρόμου...
Υ.Γ. Θα επανέλθω να παίξω και με τετράδα και με τριάδα!!! Σας αγαπώ 😍

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  152 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2021
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μαμά μου, βοήθησέ με, παναγίτσα μου, πού βρίσκομαι;;; Πωπωπω, ένα σπίτι πήγαμε να τσεκάρουμε με την γαμάτη παρεούλα μου και ξάφνου βρεθήκαμε στη σκοτεινή αγκαλιά του διαδρόμου της M'ama!!! Σε όλα τα επίπεδα συγκλονιστικά απερίγραπτο-μοναδικό-masterpiece, περάσαμε Τ Ε Λ Ε Ι Α, ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΑ TOP ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ESCAPE ALL ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΣ!!! ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ΦΟΥΛ!!!

 Jim F.,  50 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2021
  Φωτογραφία
M'ama 31-Οκτ-2021