Ανκ

Secret Rooms  
   Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη, 17235 - Εμφάνιση Χάρτη

   70 Λεπτά
   2 - 5
Για Παιδιά
Δράσης
Kids Friendly

68,4%
1:04:00
62,50%

  Βαθμολογίες
4,7 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αρχαίο αιγυπτιακό σύμβολο.
Πηγή δύναμης που όποιος το έχει στην κατοχή του φημολογείται πως έχει το κλειδί της ζωής.
Ένας καθηγητής ο οποίος χρειάζεται βοήθεια για να το βρει.
"Οι κουμπάροι" δεν μπορούν να αντισταθούν και έτσι κανονίζουν μια συνάντηση με τον καθηγητή Johnson...
Το "AΝΚ" είναι ακόμη ένα δωμάτιο το οποίο έχει ως θέμα την Αρχαία Αίγυπτο και τον πολιτισμό της οπότε για να ξεχωρίσει οφείλει να έχει κάτι παραπάνω από όσα έχουμε δει. Και αυτό το καταφέρνει με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα την οποία έχει και με τους γρίφους του οι οποίοι είναι πραγματικά όλοι in concept και με μια κλιμάκωση άρτια αφού το ένα σε οδηγεί στο άλλο και οι χώροι σε ταξιδεύουν δίνοντας σου την αίσθηση πως όντως βρίσκεσαι σε κάποιο αρχαίο αιγυπτιακό ναο.Ειναι άκρως ικανοποιητικη η δουλειά που έχει γίνει στους χώρους με τοιχογραφίες,μηχανισμούς και περάσματα που δεν φαίνεται τίποτα παράταιρο εκεί μέσα.
Το επίπεδο των γρίφων είναι μέτριο προς ίσως δύσκολο για κάποιες ομάδες καθώς δεν θα συναντήσετε[spoil]. Εχουμε [spoil] Ενας συγκεκριμένος γρίφος μας ζορισε ως που να βρούμε την λογική του αλλά πέρα από αυτό όλα κύλησαν με σωστούς ρυθμούς και με την λογική που χρειαζεται το δωμάτιο.Οι παρεμβάσεις του Gamemaster ολοσωστες σε σημεία που χρειάστηκαν για καθοδήγηση επειδή ίσως αυτό να είναι το μοναδικό σημείο που να θέλει μια βελτίωση. Δηλαδή χωρίς μια κατεύθυνση συνήθως δεν μπορεί να γνωρίζει η ομάδα που θα εστιάσει. Αλλά ο τρόπος από την άλλη που σου δίνεται η βοήθεια/κατεύθυνση συμβάλλει στο gameplay οπότε αυτό ίσως σε κάποιους να μην τους φανεί απαραίτητα κάπως αρνητικό.
Ωραία εταιρία ,ευγενικό προσωπικό και περιμένουμε ότι καινούριο μπορεί να φέρουν στο μέλλον.
Το "ΑΝΚ" είναι ένα γριφοδωματιο το οποίο προσφέρει ατμόσφαιρα ,μηχανισμούς, in concept γρίφους και ένα gameplay άψογο. Σίγουρα όποιος το επισκεφτεί θα περάσει πολύ ωραία και ίσως σταθεί τυχερός να βρει κι αυτός "το κλειδί της ζωής"...

 Νίκος Κατηφες,  192 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2020
4,5 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
 Efaki Blm,  15 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2020
  Φωτογραφία
Ανκ