INSIDIOUS

LABYRINTH ESCAPE ROOMS  
   Κορυτσάς 28, Αγιος Δημήτριος, 17342 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 14/06/2022

90,9%
50:00
99,71%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι ωραιο παιχνιδι. Σε πολυ μεγαλο βαθμο πιστο στην/στις ταινιες δε θυμαμαι, ο,τι απ' αυτα τα διαολια εχω δει τελος παντων, μου το θυμιζε αρκετα σε σκηνικα, story και γριφους. Για δωματιο τρομου ειχε πολυ ωραιους γριφους, κατανοητους, χωρις δυνατοτητα παρερμηνειας της λυσης τους. Το gameplay ηταν διασκεδαστικοτατο και ενδιαφερον. Την καρδια μας βεβαια εκλεψε ο εξαιρετικος ηθοποιος, με τη φοβερη κινησιολογια και τα υπεροχα jump που δε μας αφησαν ησυχους στιγμη. Γενικα οσοι εχουν παιξει μαζι μου δωματια τρομου ξερουν οτι πλεον απλα κανω οτι τρομαζω για να μην προσβαλλω τον ηθοποιο με το να καθομαι ακινητος περιμενοντας να φυγει για να λυσω. Σημερα τα παθα ολα, απ' το deadlock ειχα να πεταχτω τοσες φορες. Για το προσωπικο δεν εχω λογια, καλα εχω, οποιος συναντησαμε ηταν ευγενεστατος και παρολο που καναμε τελευταια κρατηση ενα τεταρτο πριν κλεισει δε μας ξεπεταξαν, αντ' αυτου μας χαρισαν μια ξεχωριστη εμπειρια. Ευχαριστουμε πραγματικα παρα παρα πολυ παιδια. Τριαδα θεωρω τον ιδανικο αριθμο αν και η δυαδα που πηγα με το μεγαλυτερο κοτοπουλο της Αττικης ηταν ο,τι επρεπε.

It's me mitsio Ο, Απέδρασαν, Αυγ 2021
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0


Ένα απρόσμενα καλό δωμάτιο θα έλεγα! Δεν είχα ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο και με άφησε ιδιαίτερα ευχαριστημένη.
Πήγαμε 2αδα αρχικά και άξιζε φουλ, δεν το συζητώ!
Χώροι, σκηνικά και διακόσμηση όπως θα τα περίμενα. Δεν έχει κάτι που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αλλά είναι οκ!
Έχοντας δει τις ταινίες όλες και έχονταε λατρέψει τις περισσότερες από αυτές, είδα αρκετά πράγματα στο δωμάτιο που μου τις θύμισαν και το βάζω σίγουρα στα πολύ θετικά αυτό!
Γριφολογικά αν και 2αδα το πήγαμε τρένο. Μας έκατσαν πολύ καλά οι γρίφοι και βγήκαν όλοι στα μπαμ. Θα τους χαρακτήριζα, ωστόσο, μέτριους προς εύκολους με έναν να τον βρίσκω ιδιαίτερα πρωτότυπο.
Από θέμα άκτινγκ τωρα, μας γλεντησε! Αρχικά να πω οτι το παιδι είναι εξαιρετικό...και δν έχω αλλά λόγια. Κινησιολογία φοβερή, jumps to the point και δεν ξέρω πως το κάνει αλλά είναι παντού! Θεωρω το ακτ από τα δυνατά σημεία του δωματίου σίγουρα, με μια συγκεκριμένη στιγμή να αποτελεί αποκορύφωμα!!
Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία για τη φιλοξενία! Ευγενεστατοι και φιλικοτατοι άνθρωποι, που αν δεν ήταν τοσο αργα, μετά απο δουλεια, θα μπορούσαμε να μιλάμε ωρες μαζί τους!

 Ιφιγένεια Θ.,  179 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021
  Ομάδα
  Ονοματεπώνυμο
profile image Ιφιγένεια Θ.
profile image dimitris. savvas
  Φωτογραφία
INSIDIOUS 26-Αυγ-2021