The Last Of Us (REMASTERED)

Mynous  
   Δημητρακοπουλου 106, Αθήνα, 11741 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

98,9%
1:21:00
76,63%

  Βαθμολογίες
4,7 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Προκειται για το ER που εχει το περισσοτερο τρεξιμο, κυριολεκτικα. Το αναφερω σαν γεγονος, απλα για να ξερει οποιος θελει να παει τι θα συναντησει. Επισης, με το που η ομαδα ειναι ετοιμη, το δωματιο ξεκιναει κανονικα πριν καν εισελθεις στο χωρο του και ... παρεξηγησεις δεν χωρανε!

Το last of us ειναι μια βιωματικη εμπειρια, οπου πραγματικα μπαινεις στη λογικη της επιβιωσης. Οι χωροι ειναι πολλοι και μεγαλοι ως επι το πλειστον, συνεπως ειναι ο,τι πρεπει για την ασφαλεια των παιχτων, συμπεριλαμβανομενου υποψη το ειδος του δωματιου. Τα σκηνικα αποδιδουν την ψυχιατρικη κλινικη οπως πρεπει, ενω εχει και ορισμενα ωραια περασματα. Οι ηθοποιοι ειναι πολυ καλοι στο ρολο τους, ειδικα ο ενας πρεπει να ετρεχε στιβο παλιοτερα, χαχαχα! Η ενταση δεν σταματαει σχεδον ποτε και πρεπει να εχετε τα ματια σας 14 για να ειστε προετοιμασμενοι για ανεπιθυμητες παρουσιες.

Υπαρχουν και μερικοι γριφοι στο χωρο, χαμηλης δυσκολιας, που ομως δεδομενων των συνθηκων, ανεβαινουν ενα επιπεδο παραπανω. Η αλληλεπιδραση με τον gm για να προχωρησετε ειναι σημαντικη.

Συνολικα τρεξαμε αρκετα, κουραστηκαμε σε εναν βαθμο, αλλα περασαμε πολυ ωραια. Ιδανικος αριθμος ατομων θα ελεγα 4αδα, ανεξαρτητως εμπειριας.

 Dionisis Ktistopoulos,  304 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιαν 2019
  Φωτογραφία
The Last Of Us (REMASTERED)