Monika's Diary, Theory I

BAN BANG THEORY, THEORY I  
   Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα, 17671 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

96,0%
1:25:00
68,50%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0


Φτασαμε λοιπον στην οικια του κυρ φρανκ και σαν απεσταλμενοι απο την αστυνομια με ολα τα απαραιτητα και νομιμα εγραφα μπηκαμε στην οικια για να ανακαλυψουμε τι εχει απογινει με την εξαφανιση τις μονικας.Την κορη του κυρ φρανκ (-ο ντεφιρελη).
Η πρωτη επαφη με το act το δωματιου μπορω να πω οτι ηταν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ! ΕΕ ΝΑΙ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ....πολλα μπραβο σε αυτο! Το δωματιο μαγκες δεν ειναι τιποτα χωρις τους ηθοποιους και οι ηθοποιοι δεν ειναι τιποτα χωρις το δωματιο....αλλα οταν αυτα τα δυο ερχονται στην ΤΕΛΕΙΑ αρμονεια τοτε το αποτελεσμα ειναι να μας απογειωσει στα υψη την διασκεδαση μας!
Η δευτερη επαφη με το act του δωματιου ηταν.......ητααααν......εμμμ ητααααννννν.....
καταλαβατε η ακομα?
Δεν καταλαβατε??Μα ημουν ξεκαθαρος....πφφφ καλα....αντε να τα ξαναπω.Η δευτερη επαφη με το act του δωματιου ηταν..... φακ!Κατσε να το διατυπωσω αλλιως γιατι δεν βρισκω λογια.....
Ρε σαταναδες...ρε τι κασκαρικιες παιξατε εκει μεσα??Δηλαδη τι φαααααασηηηη???? Επρεπε δηλαδη να με αφησετε χωρις φωνη για να δειτε το τεστ drive αν πηγε καλα???Επρεπε δηλαδης να παθω ανακοπη καρδιας για να δειτε αν περασαμε καλα???ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ????
Τωρα νομιζω καταλαβατε την μεταφραση.
Για την ατμοσφαιρα δεν θα μιλησω γιατι ηταν επιβλητικη απο την αρχη μεχρι και το τελος.
Αυτο που με συγκλονισε ομως οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτη την φορα (ναι το επαιξα για δευτερη φορα) καταλαβα το στορυ και επισης ενας χωρος που θεωρησα βαρετο και ανουσιο πλεον ΕΙΝΑΙ ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΣ
Σε γενικες γραμμες λοιπον περασαμε ενα φανταστικο απογευμα με συγκινησεις τρεξιμο ουρλιαχτα....και πολλες λιτανιες....
Φρανκ και μονικα μεε αγαπη παντα ετσι??
Το ημερολογιο της μονικας κυριες και κυριοι ανεβηκε κατηγορια για ΕΜΕΝΑ και εχει να προσφερει πολλα!Ενα παλιο δωματιο το οποιο οσο το αγαπας σε αγαπαει και μας το εδειξε εχτες!Πολλα μπραβο σε ολα τα παιδια για την αγαπη τους και το μερακη που εχουν ριξει !!!!!!

 Marios Michos,  53 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2021
  Ομάδα
  Φωτογραφία
Monika's Diary, Theory I 8-Δεκ-2021