ARCHON'S BAR

The Rubicon  
   Ορφέως 10-12, Γαλάτσι, 11146 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   2 - 5
1 Τρόπαιο

95,9%
1:02:00
98,86%

  Βαθμολογίες
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καιρο ειχαμε να επισκεφθουμε το rubicon, συνεπως το ανοιγμα του Archon's Bar ηταν μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να κανουμε τη συντομη διαδρομη προς Λαμπρινη. Παμε πιο συγκεκεριμενα στο δωματιο:

- Τα σκηνικα ειναι αρκετα αληθοφανη και μας καλυψαν πληρως. Δεν υπηρχε κατι το φαντασμαγορικο, αλλα ηταν υπερ-επαρκη για το ειδος του δωματιου.
- Το acting ηταν to the point, ο Πάρης επαιξε πολυ ωραια το ρολο του και προσεδωσε μια παραπανω νοτα αλληλεπιδρασης στην ολη εμπειρια.
- Το δυνατο κομματι φυσικα ηταν οι γριφοι. Τo archon's bar ειναι απο τα δωματια που αποδεικνυουν οτι ενας γριφος μπορει να ειναι πολυ ομορφος ασχετως δυσκολιας. Γιατι, ενω οι περισσοτεροι γριφοι μου φανηκαν μικρης προς μεσαιας δυσκολιας, το οποιο ειχε ως αποτελεσμα να βγουμε στα 62 λεπτα απο το δωματιο, το γεγονος αυτο δεν με ενοχλησε καθολου, καθως σχεδον ολοι τους ηταν πολυ ωραια δοσμενοι και με σωστο και λογικο σκεπτικο στην επιλυση τους. Πραγματικα μιλαμε για ενα πολυ αρτιο δωματιο απο τη γριφολογικη αποψη.
- Το 2ο πιο δυνατο κομματι μετα τους γριφους, για μενα προσωπικα, ειναι η ιστορια. Μου αρεσε αρκετα οπως ξετυλιγεται στην πορεια του δωματιου.

Εν κατακλειδι, ειχαμε μια ατοφια "εσκεϊπικη" εμπειρια στο Αrchon's Bar, που μας αφησε ικανοποιημενους σε ολους τους τομεις. Η αληθεια ειναι οτι θα θελαμε 2-3 εξτρα γριφους για να μεινουμε παραπανω στο δωματιο και να παρατεινουμε την ωραια αυτη εμπειρια, αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι περασαμε εξαιρετικα αυτη τη μια ωρα!

Συστηνω ανεπιφυλακτα το Archon's Bar σε ομαδες 3 ατομων με εμπειρια 10+ δωματιων.

 Dionisis Ktistopoulos,  304 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Μαρ 2023
  Φωτογραφία
ARCHON'S BAR