Δωμάτιο 696

MOTEL PARANOIA  
   Χαλανδρίου 26 & Κύπρου 37Β, Αγία Παρασκευή, 15343 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

92,2%
1:30:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ δυνατό δωμάτιο το οποίο ανέβηκε πολύ ψηλά στην προσωπική μου λίστα. Ναι μεν έχουν ακουστεί πολύ καλά σχόλια ωστόσο θεωρώ πως θα έπρεπε να ακούγεται ακόμα πιο πολύ καθώς το αξίζει και με το παραπάνω. Από άποψη χώρων είναι πολύ καλά διαμορφωμένο και με ωραία σκηνικά. Από άποψη ατμόσφαιρας μπαίνεις απευθείας στο κλίμα από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Ο τρόμος είναι σε υψηλά επίπεδα και σε αυτό παίζει ρόλο και το πολύ δυνατό acting με αποκορύφωμα το τέλος το οποίο όλοι αναφέρουν και πραγματικά είναι το κερασάκι στην τούρτα. Οι γρίφοι κυρίως μέτριας δυσκολίας όπως άλλωστε ταιριάζει απόλυτα στο δωμάτιο. Τέλος να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά σε όλα όσα κάνουν και κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο δυνατή αλλά και στο τέλος ευχάριστη και φιλόξενη.

 Φώτης Μαθιουδάκης (ρεαΛΗΣΤΕΣ),  43 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2021
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πάρα πολύ δυνατό δωμάτιο τρόμου. Οι χώροι ήταν όλοι εντυπωσιακοί, ένιωθες ότι είσαι πραγματικά σε μοτέλ. Τα σκηνικά πολύ προσεγμένα και η ατμόσφαιρα άκρως ανατριχιαστική. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας, με πολύ ωραία ροή μεταξύ τους και όλοι πολύ καλά ενταγμένοι στην πλοκή του δωματίου. Ο τρόμος είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και το άκτινγκ είναι απλά μοναδικό. Οι ηθοποιοί είναι απίστευτοι, σε έχουν συνέχεια σε εγρήγορση και πολλές φορές νιώθεις έναν πανικό. Στο τέλος μιλήσαμε και με τα παιδιά, οι οποίοι ήταν πολύ ευγενικοί και πάνω από όλα πολύ φιλόξενοι. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εμπειρία!!!

 Δανιήλ Ορφανός,  96 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2021
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ήταν ένα πάρα πολύ καλό κ δυνατό δωμάτιο. Τα σκηνικά ήταν φανταστικά μιλάμε για κανονικό μοτέλ.!!!!.Από άποψη τρόμου έχει αυτό το είδος φόβου που σε παγώνει...!!!! Οι ηθοποιοί ήταν πάρα πολύ καλοί. Εκεί μέσα συναντάς κ κάποιες οσκαρικές ερμηνείες που σε καθηλώνουν!!!. Από άποψη γρίφων είχε μεγάλη ποικιλία πολλών ειδών κ ολοι εμφάνιζαν μεγάλο ενδιαφέρον... Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο δν έχει ακουστεί όσο του αξίζει...!!!

 Βίκυ Μπου (ρεαΛΗΣΤΕΣ),  33 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2021
  Φωτογραφία
Δωμάτιο 696