ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

G-Factor Group  
   Αθηνάς 43-49, Καλλιθέα, 17673 - Εμφάνιση Χάρτη

   1 Ώρα
   2 - 6
Kids Friendly
Freedom Pass

82,9%
1:00:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
 Χρήστος Γκυζελης,  44 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2019
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καταπληκτικό δωμάτιο της εταιρείας G-Factor: Η επιτομή του μινιμαλισμού, που αποδεικνύει ότι συχνά τα πιο λιτά, εκ πρώτης όψεως, δωμάτια είναι τελικά τα πιο σύνθετα, σε σκεπτικό, βάθος και ύφος!
Αξιοθαύμαστα διαμορφωμένοι, αισθητικά και κατασκευαστικά, χώροι, καθαροί, ασφαλέστατοι, εξοπλισμένοι με υπέροχους μηχανισμούς και εφέ που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα διεγερτική για το μυαλό και την παρατηρητικότητα σου. Λατρέψαμε τον δεύτερο χώρο που, κυριολεκτικά, «παίζει» με την αντίληψη, καθορίζοντας την κίνηση και την όραση σου. Ο τελευταίος χώρος εμπεριέχει tasks που απαιτούν πολύ υπομονή και συγκέντρωση, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην ξοδέψετε πολύ ώρα στους αρχικούς χώρους, ούτως ώστε η πίεση του χρόνου να μην σας καταβάλει στο τέλος.
Αξιοσημείωτο ατού της εταιρείας είναι το γεγονός πως μπορείς να αγγίξεις και να πειραματιστείς με τα πάντα στον χώρο, χωρίς περιορισμούς, καθώς δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα το διακοσμητικό στα δωμάτια της: Όλα έχουν λόγο ύπαρξης και χρηστικότητα.
Ευγενικός και σαφέστατος στις βοήθειες ο game master και, συνολικά, μια εξαιρετική εμπειρία για τους λάτρεις των γριφοδωματίων!!
Σας ευχαριστούμε θερμά!!

 Dimi Way,  36 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2019
  Ομάδα
  Φωτογραφία
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ