BIOHAZARD

Blind Alley 3  
   Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα (Δήμος), 10438 - Εμφάνιση Χάρτη

   100 Λεπτά
   4 - 8
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

100,0%
1:40:00

  Βαθμολογίες
4,7 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ !! Το δωμάτιο έγινε b2b μετα το Code-Veronica. Το 4αρι στους γρίφους δεν είναι γιατί θα ήθελα κάτι παραπάνω για γρίφο, καθώς για το άγχος που σε κυριεύει είναι όσο απαιτητικοί χρειάζεται. Απλά, το 5αρι για μένα πρέπει να μπει σε γροφιδωματια που ο γρίφος κάνει τη διαφορά. Από κει και πέρα, το performance είναι εξαιρετικό, ο GM βοηθάει όπου πρέπει, όπως πρέπει βοηθώντας τη ροή του δωματίου, που δεν κάνει κοιλιά σε κανένα σημείο. Ο χώρος τεράστιος, ωραία διαμορφωμένος, σου επιτρέπει να κάνεις τις κινήσεις που χρειάζεται για να ξεφύγεις. Για μένα είναι για 3-4 άτομα, ώστε να υπάρχει άνεση στις κινήσεις, μπορούν και περισσότεροι, αλλά νομίζω δε θα το ευχαριστηθείτε όσο πρέπει. Σύνοψη, εξαιρετικό δωμάτιο, να πάτε !!! Ευχαριστούμε τον Σταύρο (ή Σπύρο ? όλο ανάποδα το λέγαμε 😛) την Πόπη, τον Αντρέα και τον Πέτρο (φοβερός !!!) για την μοναδική εμπειρία !!!

 Nick Strof (ο Τσουτσές),  98 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιαν 2022
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ δωμάτιο για το είδους του, δηλαδή αυτό του survival horror. Και το τονίζω αυτό διότι κατά καιρούς λέγονται πολλά για διάφορα δωμάτια, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το ακριβές είδος τους. Μια εξίσου σημαντική σημείωση κατά τη γνώμη μου, εξαιτίας της περιόδου που διανύουμε, είναι ότι μέσα στον χώρο τηρούνται πλήρως τα μέτρα κατά του covid (έχουμε άλλον ιό να πολεμήσουμε άλλωστε στην darkschool, πολύ πιο θανατηφόρο 😂), με επιπλέον αντισηπτικα να υπάρχουν σε κάθε σχεδόν γωνία.

Στα της ατμόσφαιρας, τα παιδιά που το τρέχουν, έχουν επενδύσει πάρα πολύ στο να μετατρέψουν έναν μεγάλο χώρο- χωροταξικά και σκηνικά-σε διάφορα μικρά set, τα οποία δένουν όλα μεταξύ τους και δεν σε αποτρέπουν από το βασικό κομμάτι του δωματίου : το πολύ τρέξιμο!

Οι γριφοι είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις σε ένα τέτοιο δωμάτιο, δηλαδή σχετικά εύκολης κατηγορίας, βάζοντας σε ωστόσο στο να δεις και να καλύψεις κάθε σπιθαμή του χώρου, καθώς απαιτείται αρκετό πέρα δώθε!

Οι ηθοποιοί απλά υπέροχοι, φουλ μέσα στο κονσεπτ του ρόλου τους ο κάθε ένας (?) ειτε είναι σύμμαχοι, είτε εχθροί 🤫 Bryan, ήσουν πολύτιμος, όσο κράτησε 😂

In conclusion, όσοι δεν το έχετε επισκεφθεί, να το κλείσετε άμεσα! Προτείνετε για 3-5 άτομα μαξ, παρόλο που χωράνε άνετα και παραπάνω, ώστε να το απολαύσουν όλοι εξίσου.

 Danay Sa,  114 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιαν 2022
  Ομάδα
  Φωτογραφία
BIOHAZARD