Da Vinci

The MindTrap, Νεα Σμύρνη  
   Αγίας Φωτεινής 12, Νεα Σμύρνη, 17121 - Εμφάνιση Χάρτη

   80 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Kids Friendly
Youth Pass

100,0%
1:10:00
70,29%

  Βαθμολογίες
4,3 Πολύ Καλό

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα όμορφο δωμάτιο με αρκετούς χώρους με καλή πλοκή ενώ υπήρχαν ωραίες λεπτομέρειες από το γνωστό μυθιστόρημα του Dan Brown, οι οποίες ως φανατική αναγνωστρια με ενθουσίασαν.

Γριφολογικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, με εξαίρεση έναν γρίφο που μας ενθουσίασε σαν σκέψη και ιδέα ενώ παράλληλα ταίριαζε γάντι με την ιστορία.

Η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε και σε αυτό συνέβαλλαν καταλυτικά και οι ηθοποιοί, τα τίμια σκηνικά αλλά και η μουσική επένδυση. Μάλιστα, μας έβαλαν κι εμάς σε διάθεση για role play (όχι ότι θέλουμε και πολύ 🙄). Στο τέλος υπάρχει η κορύφωση της αγωνίας που χρειάζεται έτσι ώστε να ευχαριστηθεί κάνεις την απόδραση του.

Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι στον τελευταίο χώρο μου έλειψε κάτι, υπό την έννοια ότι θα ήθελα να έκανα 1-2 πράγματα ακόμα σε αυτόν, χωρίς αυτό όμως να μου χάλασε στο σύνολο την εμπειρία μου.

Για το προσωπικό δεν έχω λόγια, όπως κάθε φορά που τους έχουμε επισκεφτεί είναι άψογοι.

 Άννα Καββαδά,  182 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2021
4,3 Πολύ Καλό

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Συμπαθέστατο δωμάτιο, με άκρως πιασάρικη θεματολογία και διασκεδαστικό acting.

Οι γρίφοι κατά μέσο όρο δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο, ξεχωρίζει όμως μια πανέξυπνη ιδέα που υλοποιείται σωστά και ταιριάζει με την ιστορία του παιχνιδιού.

Η πλοκή είναι διασκεδαστική, ωστόσο κάτι μας έλειψε, αφού παρά την ωραία θεατρικότητα, οι ρόλοι της ιστορίας είναι αναπόφευκτα αμήχανοι κατά διαστήματα.

Το φινάλε του δωματίου ίσως χρειάζεται μερικές τροποποιήσεις, αφού αποτελεί αποκλιμάκωση του ρυθμού που αναπτύσσεται προς το τέλος και είναι εντελώς διαδικαστικό.

Αξίζει στα θετικά να σημειωθεί, πως έχοντας παίξει ξανά το παιχνίδι όταν πρωτοάνοιξε, πολύ πριν το "remaster", αυτό που συναντήσαμε σήμερα, ήταν πραγματικά ένα εντελώς διαφορετικό, βελτιωμένο escape room.

Ιδανικός αριθμός επισκεπτών η δυάδα, αφού τα δρώμενα είναι ολιγάριθμα και σε μικρούς χώρους.

 Δημήτρης Βερλέκης,  344 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2021
  Ομάδα
  Φωτογραφία
Da Vinci