Conjuring II

Adrenaline  
   Ευριπίδου 31-33, Αθήνα, 10554 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
2 Τρόπαια

100,0%
1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Return The Return
  QR-Code

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από περίπου δύο χρόνια επιστρέψαμε, για να ολοκληρώσουμε κάτι (Conjuring I) που είχαμε αφήσει στη μέση και αυτή τη φορά τα καταφέραμε! Όμως, το συνδυάσαμε και με το Conjuring II, δηλαδή στρώσαμε τραπέζι τρόμου με ορεκτικό το Conjuring και κυρίως πιάτο Conjuring II... Σε αυτό το τρομολαγνοτράπεζο που στήσαμε όλα ήταν ιδανικά και ευστόχως επιλεγμένα, απολαύσαμε το μενού στο έπακρον! Το ορεκτικό ήταν απολαυστικό, μα ΩΠΑ, τί είναι αυτό, το κυρίως πιάτο ήταν από άλλο κόσμο φερμένο, τρομολαγνικό, ασύλληπτης απόλαυσης, το κάτι άλλο βρε παιδί μου, υπήρχαν κάποια δευτερόλεπτα, που τρώγοντάς το ξέφυγα, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε, οι γευστικοί κάλυκες του τρόμου μου χτύπησαν κατακόκκινο, δεν περιγράφεται!!! Οι ηθοποιοί έδωσαν ρέστα και το γλέντι που μας έστησαν συγκρίνεται μόνο με αυτό του 15Αύγουστου στο χωριό μου, ώπα, πάμε και σήκω πάνω άιντε!!! Ακόμα κοιτιέμαι, μπας και μου λείπει κάτι, ξεβιδώθηκα θαρρώ!!! Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό και ασύγκριτο σε επίπεδο τρόμου, εύγε στους δημιουργούς, του οποίους προτρέπω εδώ και τώρα να αρχίσουν και τον σχεδιασμό του Conjuring III!!!

Δε χρειάζεται να εκπέμψω προτροπή τρόμου να το βιώσετε, θεωρώ πως έχετε όλοι σπεύσει να κάνετε κράτηση, αν και προσωπικά την ώρα που θα πατούσα το κομβίον ΚΡΑΤΗΣΗ, το χεράκι μου θα έτρεμε ανελέητα, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!

 Jim F.,  50 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

👉 Το 1976, σε ένα μικρό χωριό της Νέας Υόρκης, στο Άμιτιβίλ, μια οικογένεια υποστήριξε ότι το σπίτι ήταν στοιχειωμένο και η Εκκλησία έστειλε εντεταλμένους ερευνητές της με σκοπό να διαλευκάνουν τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σε αυτό... Στο μεταξύ, αρκετά χιλιόμετρα μακριά και μερικά χρόνια αργότερα, μια εξίσου στοιχειωτική υπόθεση θα εκτυλιχθεί στο Ένφιλντ της Αγγλίας και θα συγκριθεί από πολλούς με εκείνη του Άμιτιβιλ. Αυτό θα οδηγήσει τους PoopERs σε μια από τις πιό διαβολικές τους υποθέσεις. Μετά από μια εξαιρετική εμπειρία της ομάδας στο Conjuring σειρά είχε το Conjuring 2, όπου η ομώνυμη ταινία του James Wan θα ζωντάνευε και θα ξετυλιγόταν μπροστά στα μάτια τους.
💭 Όσον αφορά τους γρίφους, θα αναφέρω πως υπήρχαν δύο που μου άρεσαν αρκετά, αλλά γενικά επειδή όταν παίζω δωμάτια τρόμου έχω χαμηλές απαιτήσεις γριφολογικά, προτιμώ να υπάρχουν έστω εύκολα γριφάκια, από τους γρίφους του τύπου πάρε αυτό και βάλτο εκεί.
💭 Τα σκηνικά ήταν ικανοποιητικά και οι χώροι άνετοι και ευρύχωροι. Αξίζει να αναφερθεί και η μουσική υπόκρουση που έδενε πολύ όμορφα στην creepy ατμόσφαιρα του δωματίου, κάνοντας έξτρα αγωνιώδη την ατμόσφαιρα για τους ερευνητές.
💭 Τέλος και κυριότερο, αξίζει να αναφερθεί κανείς στην κινησιολογία των ηθοποιών, όπου είτε σαν το βασικό δαίμονα της ταινίας είτε σαν άλλα στοιχειά έδωσαν τα ρέστα τους παρέχοντάς μας μια άρτια κινηματογραφική εμπειρία. Για τους λάτρεις της ταινίας ο CM είναι εκεί και παραμονεύει και σε ένα σημείο θα σας αφήσει άναυδους! Το gameplay προσαρμόζεται επάνω στην εκάστοτε ομάδα και λόγω της προτροπής του Στέλιου, εμένα με άφησαν με το ......!!!
👍 Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την Μαργαρίτα, αλλά και τον Γιάννη με τη Ντορίτα για αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία που μας πρόσφεραν. Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά στο Purge 🔜

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  152 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021
  Φωτογραφία
Conjuring II 16-Οκτ-2021