Deep Sleep

C9H13NO3 Donors  
   Κρητών 4, Περιστέρι, 12132 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 5
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

100,0%
1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

One-Two One-Two
+5 Πόντοι

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μοναδική εταιρία, μοναδικά δωμάτια, μοναδικό δωμάτιο! Deep sleep και τα μυαλά... ποια μυαλά;! Με αυτό που επικρατεί και κυριαρχεί εκεί μέσα χρειάζεσαι μόνο καλά πόδια...!
Αν θες να ζήσεις ό,τι ζούσαν και οι χαρακτήρες των ταινιών των b-movies των 90s, σπλατεριά, δράση, περιπέτεια, αγωνία, φόβο, παράνοια, τότε το Deep Sleep είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Δωμάτιο με ροή, ωραίους γρίφους, ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΕΣ, μουσικάρες, αλληλεπίδραση και φυσικά... ΑΚΤ!
Τα παιδιά εκεί μέσα δίνουν ακραίο πόνο, το ζουν τόσο, που στην τελική θες δε θες θα το ζήσεις κι εσύ!
Δε θα πρεπε σ' αυτό το σημείο να μη γίνει μνεία στα σινεμάτικς του δωματίου που πραγματικά είναι απ αυτά που θες και να τα βλέπεις συνέχεια και να σου φαίνονται οτι διήρκεσαν πολύ λίγο και να σου μένουν στη μνήμη... και να φωνάζεις ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ!

Συγχαρητήρια παιδιά σε ολόκληρο το τιμ και στον καθένα ξεχωριστά για το ταλέντο, το μεράκι και την αγάπη που έχετε γι αυτό που κάνετε!

Κεράσατε πολλή αδρεναλίνη...!!!
Σας αγαπάμε!!!!!!

 Σωτήρης Χουλιάρας,  47 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2022
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Για άλλη μια φορά, αυτή η εταιρία μας χάρισε μια απίστευτη εμπειρία. Από την εισαγωγή, που σε βάζει τελείως στο κλίμα του δωματίου, μέχρι και τη τελευταία στιγμή, που ήμασταν στα πρόθυρα καρδιακού (ως γνωστοί θαρραλέοι που είμαστε), κάθε στιγμή εκεί μέσα την απολαύσαμε στο έπακρο. Γρίφοι σε τέτοιο επίπεδο δυσκολίας που, ένω σε κανένα σημείο δεν έκαναν κοιλιά, με αποτέλεσμα να μη βγούμε στιγμή από το mood του δωματίου, τελειώνοντας, νιώσαμε πλήρεις και ως προς το κομμάτι αυτό.Μουσική που από μόνη της δε σε αφήνει να κάνεις βήμα και σε συνδιασμό με τα τελεια cinematics και τις απίστευτες εμφανίσεις που δε ξέρεις από που θα τις πρωτοφάς, δημιουργούν ένα τέλειο δωμάτιο. Δε μας έλειψε τίποτα, ουρλιάξαμε, τρέξαμε και γενικά τα είδαμε όλα εκεί μέσα. Σας ευχαρίστούμε για άλλη μια φορά για την εμπειρία αυτή, συγχαρητήρια σε όλους σας και θα τα ξανά πούμε σύντομα...

 Δήμητρα Μπαρκά,  78 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2022
  Φωτογραφία
Deep Sleep 23-Νοε-2022