Evil in a Box

EXITUS  
   Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι, 18757 - Εμφάνιση Χάρτη

   80 Λεπτά
   4 - 7
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ

99,6%
1:10:00
55,60%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ δυνατό event , γεμάτο ένταση και αγωνία. Ο χώρος πάρα πολύ όμορφος και έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο. Έχοντας παίξει στο παρελθόν τα δωμάτια της εταιρείας και γνωρίζοντας τους χώρους, μπορώ να πω πως δεν θυμίζουν σε τίποτα την προηγούμενη διαρρύθμιση. Οι γρίφοι δεν είναι περίπλοκοι και η μόνη δυσκολία είναι να καταλάβεις τη σειρά, δηλαδή ποιόν πρέπει να λύσεις μετά. Για αυτό το λόγο μεταφερόμασταν συχνά από τον ένα χώρο στον άλλον, όμως αυτό είναι και μέρος του παιχνιδιού, καθώς δεν ξέρεις από που θα σου πεταχτούν. Το acting πολύ καλό, με ωραίες κινηματογραφικές σκηνές και jumpscares. Συνδυάζονται στοιχεία από αρκετές γνωστές ταινίες θρίλερ με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνηθίσεις τις παρουσίες, κρατώντας μας συνεχώς σε εγρήγορση. Το ending εντυπωσιακό, παρουσιάζοντας μία κινηματογραφική σκηνή που δεν έχουμε ξαναδεί και πραγματικά δίνει το κάτι παραπάνω στην συνολική μας εμπειρία. Το προσωπικό εξαιρετικό, φιλικό και ευγενικό και περιμένουμε να παίξουμε τη συνέχεια της ιστορίας !!

 Petros Vavougios,  136 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παιδιά μπράβο . Είχαμε ακούσει και καλά και κακά σχόλια αλλά πρέπει να κρατήσετε μόνο τα καλά. Το δωμάτιο είναι ακραίο. Σε θέμα γρίφων είναι καλό με τους γρίφους να είναι βατοί. Μας έτυχε μια μικρή αναποδιά που δεν ευθυνόμασταν εμείς όποτε κάπως μας μπέρδεψε αλλά overall το δωμάτιο παρέχει ένα καλό σύνολο γρίφων . Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική με την πλοκή να μπλέκει λίγο τους χαρακτήρες κάτι που προσωπικά με εξιτάρει αρκετά . Ένας μηχανισμός που έχει, λειτουργεί αποπροσανατολιστικά και απογειώνει την εμπειρία. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ μέχρι στιγμής που έχουμε βιώσει. Μπράβο και πάλι μπράβο . Για την ιδιοκτήτρια η οποία είναι φιλικότατη και εξυπηρετικότατη μόνο τα καλύτερα έχω να πω . Σας ευχαριστούμε πολύ και να πάτε να το ευχαριστηθείτε. 🔥👻👹🤡👰🏿‍♀️🛠🪑🎒🦴📦🪦

 Alexios Tsiotsiopoulos,  200 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό event πραγματικά η συγκεκριμένη εταιρία δε μας έχει απογοητεύσει ποτέ, περάσαμε καταπληκτικα!
Η αλήθεια είναι ότι για το συγκεκριμένο δωμάτιο είχαμε ακούσει και θετικά και αρνητικά σχόλια, θέμα που μας προβλημάτισε άμα θα το παίξουμε το δωμάτιο ή όχι!
Τελικά πήραμε την απόφαση και το πάιξαμε και δε το μετανιώσαμε καθόλου!
Περιέχει ικανοποιητικούς γρίφους (αν και σε εμάς ένα λουκετάκι ήταν ήδη ανοιχτό και μας μπέρδεψε λίγο),
η ατμόσφαιρα επιβλητική με πολλές εναλλαγές στους χώρους και οι ηθοποιοί απλα φανταστικοί!!!
Φοβερές εμφανίσεις, δε καταλαβαίναμε πότε μπαίνανε και πότε βγαίνανε!
Το highlight του δωματίου είναι το κινηματογραφικό που έχει στο τέλος, όπου να σημειώσω δε το έχω ξαναδεί σε κανένα αλλο εσκειπ!
Γενικά είναι ένα δωμάτιο που αξίζει τα λεφτά του, απλά αυτό που θα συμβούλευα είναι πάτε 4 άτομα ή μαξ μαξ 5 παραπάνω είναι σίγουρο ότι θα χάσετε πολλές φάσεις!
Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία για την φιλοξενία και θα τα πούμε σίγουρα στο part 2!!!
HAVE FUN!!! 🪦🤡👹🏚️🕑

 Despina Ourailidou,  191 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
  Φωτογραφία
Evil in a Box 2-Δεκ-2022