White Cell

The MindTrap, Νεα Σμύρνη  
   Αγίας Φωτεινής 12, Νεα Σμύρνη, 17121 - Εμφάνιση Χάρτη

   100 Λεπτά
   3 - 6
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
Kids Friendly
Freedom Pass

100,0%
1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th MindTrap N.Σμύρνη +10 7th MindTrap N.Σμύρνη +10
  QR-Code

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα από τα πιο ωραία γριφοδωματια που έχω παίξει.....οι γρίφοι του ήταν πολύ ωραίοι όπως και η πλοκή ! Επίσης με ενθουσίασε πολύ και το role play.....μου έπεσε να κάνω την γυναίκα και ήμουν καταπληκτική! ❤️
Ευγενεστατο προσωπικό....περάσαμε καταπληκτικά!το προτείνω οπωσδήποτε για τετράδες......!!! ❤️❤️❤️
ΥΓ. Ευχαριστούμε πολύ την σελίδα ❤️ 4 escape για το υπέροχο δώρο.......

 Ιάκωβος Χρυσοχόου,  91 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2020
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο αυτό αν έπρεπε να το περιγραψω με μια πρόταση θα ηταν: "Τι να πεις για τους ηθοποιούς τι να πεις για την Ελπίδα" 😆😆😆😆😍😍 Εχω πολλά να πω οπτ δεν περιγράφεται με μια πρόταση!! 😆Τα σκηνικά είναι τρομερά σε βάζουν στο κλίμα και μπαίνεις κατευθείαν στο ρόλο!!! Το δωμάτιο απογειώνεται από την ερμηνεία των ηθοποιών οι οποίοι μάλλον προσπαθούν να πάρουν Όσκαρ και τελικά το πετυχαίνουν σίγουρα!!!! Εκεί μέσα γελάς όσο δεν πάει σε σημείο που αντί να λύνεις γρίφους απλά κάθεσαι κ γελάς..!!! Οι γρίφοι ήταν όλοι ταιριαστοί και διαμορφωμένοι στο concept και την ροη της ιστορίας του δωματίου!!! Επίσης να τονίσω ότι δεν μπαίνεις σε δωμάτιο αλλά σε μουσείο και αυτό γίνεται αντιληπτό από την αρχή μέχρι το τέλος!!! Είτε σας αρέσουν τα μουσεία είτε τα escape rooms εκεί πρέπει να πάτε οπωσδήποτε!!! Εγώ θα πήγαινα και απλά για ν γνωρίσω την Ελπίδα!!! Μπράβο σε όλα τα παιδιά εκεί μεσα!!!! 👏👏👏

 Βίκυ Μπου (ρεαΛΗΣΤΕΣ),  32 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2020
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Το Role Playing απλά το ΛΆΤΡΕΨΑ. Οι γρίφοι μου άρεσαν αρκετά, ήταν σχετικοί με την υπόθεση και ταίριαζαν απόλυτα με τους χώρους. Οι χώροι ήταν πραγματικά πολύ ωραίοι, όπως και οι μηχανισμοί που συναντήσαμε. Αυτό το δωμάτιο το ΑΠΟΓΕΙΏΝΕΙ η αλληλεπίδραση που έχουν οι παίχτες με τους ηθοποιούς. Και εδώ θέλω να πω ότι αυτά τα ΤΡΕΛΆ παιδιά είναι απλά Ό,ΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ. Και συνάντησαν και εμάς τους τρελούς και δέσαμε. Είχαμε καιρό να ρίξουμε τόσο γέλιο και να κάνουμε ΤΌΣΗ ΠΛΆΚΑ αλήθεια. Το άκτινγκ γενικά σε αυτό το δωμάτιο είναι ΚΟΡΥΦΉ. Ο Βαγγέλης είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει, πραγματικά ΜΠΡΆΒΟ του. Η Ελπίδα είναι τρομερή επαγγελματίας, απλά ΜΟΝΑΔΙΚΉ, είναι από τα αγαπημένα μου άτομα, όχι μόνο στον χώρο των Escape Rooms, αλλά και γενικά. Απλά πηγαίντε, παίξτε τους υπέροχους και πρωτότυπους ρόλους σας, ΖΉΣΤΕ ΤΟ και θα περάσετε τέλεια!!!

 Δανιήλ Ορφανός,  86 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2020
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο που το απαρτίζει ένα πάρα πολύ ωραίο προσωπικό.Μου άρεσε το όλο concept γιατί το θεώρησα ιδιαίτερο και το διαφορετικό όπως και να χει σε εξιτάρει λίγο παραπάνω. Οι γρίφοι ωραίοι αν και λόγω μιας μικρής αδιαθεσίας δεν μπόρεσα να βοηθήσω ιδιαίτερα την ομάδα μου και πιο πολυ ηθελα να τονίσω το ενδιαφέρον και την ανησυχία των παιδιών να μου προσφέρουν το οτιδήποτε εκεί για εμένα κρίνεται η ανθρωπιά και ο επαγγελματισμός του κάθε ανθρώπου!

Απέδρασαν, Οκτ 2020
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα διαφορετικό δωμάτιο σε σχέση με τα συνηθισμένα. Το role playing εξαιρετικο. Γελάσαμε παρά πολύ. Οι ηθοποιοί τρομεροί με την Ελπίδα για άλλη μια φορά να κλέβει την παράσταση. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για ακόμα μια φιλοξενία. Το δωμάτιο έχει πολύ ωραία πλοκή πολύ ωραίους γρίφους και κάποιους πολύ καλούς μηχανισμούς. Περάσαμε τέλεια άλλη μια φορά στο mindtrap της Νέας Σμύρνης και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

 Φώτης Μαθιουδάκης (ρεαΛΗΣΤΕΣ),  40 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2020
  Φωτογραφία
White Cell 6-Οκτ-2020