The House of Mary Shaw

C9H13NO3 Donors  
   Κρητών 4, Περιστέρι, 12132 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 5
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

100,0%
1:14:00
94,21%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επιστροφή στο υπόγειο της Κρητών 4 στο Περιστέρι, εκεί όπου συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Άλλοτε λένε εμφανίζεται ένας ασχημομούρης στον ύπνο σου με μακρυά δάχτυλα και άλλοτε μια τρελή του θεάτρου παρέα με μία κούκλα της... Ε λοιπόν εμείς βρεθήκαμε στην είσοδο της δεύτερης περίπτωσης αναζητώντας την τελευταία κούκλα της για να δώσουμε ένα τέλος στην κατάρα της!
👉 Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή... Κάποτε ήταν μια ηθοποιός, φήμες έλεγαν εγγαστρίμυθη, η οποία ανέβαινε στη σκηνή παρέα με την αγαπημένη της κούκλα, τον Μπίλι, και έκαναν θραύση σαν ντουέτο. Σε μια από τις παραστάσεις τους, ένα παιδάκι την αμφισβήτησε, ισχυριζόμενο ότι ο Μπίλι μιλούσε μέσω αυτής και όχι με τη δική του φωνή. Μέρες αργότερα το παιδί αυτό εξαφανίστηκε δίχως ίχνος. Σε αντίποινα αυτού οι κάτοικοι του χωριού την σκότωσαν. Αργότερα, στη διαθήκη της η Mary Shaw έγραψε ότι ήθελε να θαφτεί με τις 101 κούκλες της, τα παιδιά της, όπως τα αποκαλούσε. Όπως και έγινε. Μετά από αυτό όμως οι απόγονοι του χωριού δολοφονήθηκαν όλοι από το φάντασμα της Mary Shaw με αποτρόπαιο τρόπο, βγάζοντας τους τη γλώσσα. Για το δωμάτιο τώρα...
🎃 Το δωμάτιο σου παρέχει από την πρώτη κιόλας επαφή σου με το χώρο ολοκληρωτική σύνδεση με τους διαφορετικούς χώρους του, καθιστώντας σε εκτεθειμένο σε κάθε σου βήμα.
🎃 Τα σκηνικά του χώρου είναι πλούσια και σου παρουσιάζουν αμέσως το θέμα του εκάστοτε δωματίου του σπιτιού. Ρεαλιστικότατα σε οδηγούν από χώρο σε χώρο με σασπένς.
🎃 Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας με έναν να μου κάνει μια έντονη φωτεινή εντύπωση. Πάντα συγχαίρω τους σχεδιαστές των δωματίων απόδρασης που κατασκευάζουν in concept γρίφους, κατάλληλους για την περίσταση. Ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες είναι θεματικός και απαιτεί κάποιο backtracking που επίσης αγαπώ.
🎃 Τέλος, θα πρέπει να αναφερθώ στις εξαιρετικές εμφανίσεις της ηθοποιού, που σου παρέχουν άπλετες στιγμές ουρλιαχτού σε σημείο να φοβάσαι μήπως θεματικά χάσεις τη γλώσσα σου! Το δωμάτιο χρησιμοποιεί την εξαιρετική τεχνική να μην ταιριάζει απόλυτα η ηχητική υπόκρουση με τις εμφανίσεις της ηθοποιού, γεγονός που δοκιμάστηκε αρχικά στον Φρέντυ και πλέον χρησιμοποιείται άψογα και στη Mary Shaw. Αν ψάχνετε κινηματογραφικές έντονες εμφανίσεις χωρίς επαφή, αυτό το δωμάτιο είναι για εσάς!
👏 Ευχαριστούμε την Ελένη και την εταιρεία της C9H13NO3 Donors, όπου έχοντας μια πολύ γερή βάση από τα αγαπημένα μας Τσουφάκια, απογείωσαν το δωμάτιο με την προσθήκη βελτιωμένων jumpscares της κυρίας Shaw από τους προκατόχους τους! Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Υ.Γ.1 Ιδανικά σας προτείνω πριν το δωμάτιο να μαζευτείτε και να δείτε την ομώνυμη ταινία του 2007 με σκηνοθέτη τον εκπληκτικό James Wan, η οποία είναι φανταστική με plot twist, θα σας βάλει αμέσως στο κλίμα και ίσως σας βοηθήσει και σε έναν δύο γρίφους 🎬
Υ.Γ.2 Τσουφάκια μας λείπεεετεεε 🥰

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  152 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2021
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ατμόσφαιρα, γρίφοι, ηθοποιοί και κούκλες σε μια μοναδική συνύπαρξη, συνθέτουν ένα εξαιρετικό ψηφιδωτό τρόμου, που σε εξιτάρει και σε οδηγεί αναπόφευκτα να το ζήσεις στο έπακρο!!!
Tip ενίσχυσης της απόλαυσης: Μαζευτείτε με το παρεάκι σας πριν το er και δείτε όλοι μαζί-αγκαλίτσα την ομώνυμη ταινία, αξίζει φουλ να το συνδυάσετε!!!

 Jim F.,  50 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2021
  Φωτογραφία
The House of Mary Shaw 31-Οκτ-2021