Ανκ

Secret Rooms  
   Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη, 17235 - Εμφάνιση Χάρτη

   70 Λεπτά
   2 - 5

69,6%
1:00:00
81,25%

  Βαθμολογίες
4,0 Πολύ Καλό

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ενα δωματιο που κυλαει ευχαριστα, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Οι χωροι απο αποψη σκηνικων ειναι πολυ καλοι, η ατμοσφαιρα που δημιουργειται μεσω καποιων εφε ειναι ικανοποιητικοτατη, αλλα στο γριφολογικο κομματι, δεν εμεινα ευχαριστημενος. Βρηκαμε τους γριφους πολυ ευκολους και συνεπως δεν μπορω να δικαιολογησω το ποσοστο αποδρασης. Επισης το υφος των βοηθειων ηταν τελειως παρειστικο, το οποιο με ξενισε πολυ εως παρα πολυ μιας και ξεφευγε πολυ απ το υφος που επεβαλε το στορυ θεωρω. Τρια με τεσσερα ατομα ειναι ο ιδανικος αριθμος και με την καλοκαιρινη προσφορα ειναι σιγουρα vfm.

 Ένας μικρός Μήτσος ο κόσμος της παπάΝτζας,  134 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2020
4,2 Πολύ Καλό

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

📜 Αποστολή εύρεσης Ανκ από τον καθηγητή Τζόνσον και σπεύσαμε άμεσα να βοηθήσουμε! Η αποστολή μας ήταν εύκολη ομολογουμένως, αν και συναντήσαμε εμπόδια που προσπάθησαν να δυσκολέψουν το έργο μας! Συγκεκριμένα:

📜 Βρεθήκαμε σε κάποιους χώρους που σίγουρα θύμιζαν Αίγυπτο και τα σκηνικά τους ήταν πολύ προσεγμένα και καλοφτιαγμένα. 👌🏻
📜 Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε και η συνοδεία μουσικής υπόκρουσης σε έβαζαν στο κλίμα του δωματίου και σου κρατούσαν μια όμορφη συντροφιά.👌🏻
📜 Όσον αφορά τα περάσματα και τα διάφορα εφέ που βρέθηκαν μπροστά μας κυμαίνονταν σε ικανοποιητικό επίπεδο, με κάποια να έχουν ένα παραπάνω ενδιαφέρον!
📜 Σε θεμα γρίφων τώρα, θεωρώ ότι χρήζουν βελτίωση ορισμένοι. Δε συναντήσαμε κάποια δυσκολία, αντικατάσταση και παρατηρητικότητα φουλ και όλα καλά, πέρα από έναν που χρειάζεται απλά να μπεις στη λογική του και μετά βγαίνει στα μπαμ.
📜 Όσον αφορά τη ροή, ένιωσα ότι κάπου στην αρχή χάθηκε, αλλά είναι μέχρι να βρεις με τι πρέπει να ασχοληθείς και προς τα που να κινηθείς. Από κει και έπειτα κύλησε ομαλά!
📜 Οι βοήθειες θα μπορούσαν, κατά την άποψη μου, να είναι σε πιο σοβαρό επίπεδο, καθώς επίσης και να έρχονται με άλλο τρόπο, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην Αίγυπτο.

📜 Γενικά είναι ένα καινούριο δωμάτιο που έχει περιθώρια βελτίωσης! Είναι vfm με την προσφορά που τρέχει και το συνιστώ σε 3αδα μαξ 4αδα!
Τα παιδιά στο χώρο είναι πολύ επικοινωνιακά και ανοιχτά σε κάθε κριτική και άποψη. Τα ευχαριστούμε πολύ και εις το επανιδείν 🥰

 Ιφιγένεια ο κόσμος της παπάΝτζας,  82 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Αυγ 2020
  Φωτογραφία
Ανκ 10-Αυγ-2020