Wake Up

Station 33 Escape Rooms  
   Χωματιανού 33, Αθήνα, 10439 - Εμφάνιση Χάρτη

   130 Λεπτά
   3 - 5
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

93,1%
2:04:00
60,46%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μην ψαξετε ψεγαδι, δε θα βρειτε. 10/10 σε ολα. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον gm μας που ενω ειχαμε διαλεξει το δωματιο να ειναι τρομου, μας ακουσε οταν ειπαμε να μας βαλουν και τους γριφους του γριφοδωματιου. Ανεβασε την εμπειρια μας πολλα επιπεδα. Οποτε ειχαμε, σκηνικαρες, απιθανο ακτινγκ, ιστοριαρα και γριφαρες. Εχω αναφερει δυο αλλα δωματια ως κορυφαια τρομου σε προηγουμενες κριτικες, αλλα αυτο που εζησα σημερα μπαινει στην κορυφη της προσωπικης μου λιστας δωματιων τρομου αδιαμφισβητητα. Αφησαμε, οπως φανηκε, το καλυτερο για το τελος.

 It's me Mitsio ο κόσμος της παπάΝτζας,  136 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2020

Απάντηση από: Station 33 Escape Rooms
❤️🏚️🧓

5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

💤Ο δρόμος μας έβγαλε Σταθμό Λαρίσης μεριά και μιας και κόντευε 12 έπρεπε να βρούμε ένα μέρος να μείνουμε. Έτσι βρεθήκαμε στον παλιό ξενώνα της μαμάς να ρίξουμε έναν υπνάκο.

😴 Μας υποδέχθηκε ο ευγενέστατος γιος της μητέρας, ο οποίος ύστερα από κάποιες επισημάνσεις μας οδήγησε στον ξενώνα που θα μας φιλοξενούσε. Η είσοδος στο ξενώνα και η εισαγωγή ήταν ταιριαστά με το κονσέπτ και ειδικά ένα μέρος της μου άρεσε πολύ!!
😴 Οι χώροι του δωματίου ήταν πολλοίιι και έχει γίνει πολύ καλή αξιοποίηση όλων για μένα! Σκηνικά και ατμόσφαιρα καλοδουλεμένα σε κάθε χώρο!!
😴 Οι γρίφοι του δωματίου ήταν αρκετοί ειδικά για το είδος του. Η δυσκολία τους κυμαινόταν σε διάφορα επίπεδα. Ένας συγκεκριμένα μου τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετά και ήταν από τους αγαπημένους μου του δωματίου! Γενικά χρειαζοταν παρατηρητικότητα στους περισσότερους και συνεργασία για την επίλυση ορισμένων.
😴 Όσον αφορά [spoil], έχει αρκετούς στους χώρους και εντυπωσιακούς θα έλεγα! 👌🏻
😴 Τα όνειρα μας τώρα τα συνόδευαν κάποιες όχι και τόσο φιλικές παρουσίες. Πολλές εμφανίσεις, πολλά [spoil] και άλλες εκπλήξεις που δεν μπορώ να αναφέρω. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά στους ρόλους τους και σίγουρα μας κράτησαν την αγωνία και τον φόβο στα ύψη!!! 👏🏻👏🏻
😴 Το τέλος του δωματίου είναι από τα πιο έντονα κομμάτια του. Ανάλογα με το πόσοι έχουν μιλήσει για σας (ονόματα δε λέμε) θα το ζήσετε είτε πιο έντονα είτε λιγότερα. Εγώ σίγουρα ξύπνησα αρκετά κουρασμένη από αυτό το όνειρο.🤷🏼‍♀️

💤 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει γίνει. Σίγουρα το δωμάτιο μπαίνει στα τοπ για μένα. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά για την υπέροχη φιλοξενία και όταν με το καλό ανοίξουμε πάλι τρέξτε να το παίξετε όσοι το έχετε αφήσει!! ❤️

 Ιφιγένεια ο κόσμος της παπάΝτζας,  85 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2020

Απάντηση από: Station 33 Escape Rooms
❤️🏚️🧓

5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Χωρίς δεύτερη σκέψη θα πω πως πρόκειται για υπερπαραγωγαρα. Το επιλεξαμε για παραμονή καραντίνας και ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε, καθώς το αψεγάδιαστο αυτό δωμάτιο μας έκανε να χορτασουμε τρόμο, γρίφους και να ξεδωσουμε όσο δε παει. Ευχαριστουμε τα παιδιά που άκουσαν την παράκληση μας για παραπάνω γρίφους καθώς έτσι παίξαμε όλα όσα έχει να προσφέρει το wake up σε μια μοναδική και κορυφαία εμπειρία απόδρασης. Δεν έχω αποφασίσει αν θα λαβει τον τίτλο του αγαπημένου μου αλλά σίγουρα είναι στα τοπ 3 👌✌️ Λίγο πιο συγκεκριμένα θα πω πως το δωμάτιο έχει μια εξαιρετική και μοναδική εισαγωγή και από εκεί και πέρα οι δόσεις τρόμου που λάβαμε ήταν ακριβώς όσο έπρεπε και στα σημεία που έπρεπε. Οι χώροι έχουν αξιοποιηθεί σωστά και τα περάσματα το λιγότερο εντυπωσιαζουν ενώ το πάντρεμα της εξαιρετικής διαχείρισης του [spoil] με την παρουσία των ηθοποιών δημιουργεί την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε έναν εφιάλτη.
Και εδώ πρέπει να δώσω και συγχαρητήρια στην ηθοποιό που δε λυπήθηκε τη φωνή της για να περάσουμε εμείς καλά 👏
Επιγευση : Έτρεχα στο δωμάτιο και μετά έτρεχα να προλάβω τη βραδινή απαγόρευση αλλά αξιζε και με το παραπάνω 👏🚨

 It's me Xristio ο κόσμος της παπάΝτζας,  50 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2020
  Φωτογραφία
Wake Up 2-Νοε-2020