NOSFERATUS

RAVEN ADVENTURE ROOMS  
   Καλύμνου 3, Ίλιον, 13122 - Εμφάνιση Χάρτη

   2 Ώρες
   4 - 5
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 07/09/2020

100,0%
1:37:00
52,25%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πανέμορφα σκηνικά, φοβερά κοστούμια, acting εξαιρετικό με την θεατρικότητα που μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη εταιρεία, γρίφοι in concept, φιλικοτατα όλα τα παιδιά. Τι να πω... περάσαμε απίστευτα και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

 Ανδρέας Μαντικός,  20 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιουλ 2020
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η πρόσκληση ήταν ξεκάθαρη όταν ήρθε συστημένη για τους "Κουμπάρους"
"Το Σάββατο στις 00:30 σας περιμένω για δείπνο στο κάστρο.
Loui Belmonto"
Βάλαμε τα καλά μας λοιπόν και ξεκινήσαμε για ένα δείπνο που εξελίχθηκε στο τέλος σε ενα απο τα καλύτερα 2ωρα που έχουμε ζήσει σε escape room...
Η ατμόσφαιρα του χώρου σε γραπωνει με το που χτυπάς το κουδούνι...Αποκοσμοι ήχοι και περίεργοι θόρυβοι σου δίνουν να καταλάβεις πως εκεί μέσα κάτι συμβαίνει και το δείπνο πιθανότατα θα πάει περίπατο...Απο την στιγμή που θα ανοίξει η πόρτα ξεκινάει μια περιπέτεια που χαρακτηρίζεται απο συγκεκριμένα πράματα όπως σφιχταγκαλιασματα,εξάσκηση φωνητικών χορδών,μάτια γύρω τριγύρω και φυσικά όλα αυτά σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση το αριστούργημα "Hell exodus" αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό το οποίο θα σας δημιουργήσει άγχος και ένταση. Σε κανένα σημείο του όλου δωματίου δεν είστε ασφαλείς και αυτό είναι κυριολεκτικο. Το άψογο acting και των 3 παρουσιων εκεί μέσα δεν σας αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Υπάρχουν περάσματα, υπάρχουν τρόποι που εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις, από σημεία που δεν τα περιμένεις με εμφάνιση επιβλητική και άκρως τρομακτική. Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως η δουλειά που έχει γίνει τόσο στα κοστούμια όσο και στη μελέτη του θέματος σχετικά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να προσπεραστει...Τι κι αν είναι event ενός μήνα;Εδώ μιλάμε για δουλειά που γίνεται όταν κάποιος ανοίγει νέο δωμάτιο. Από μάσκες μέχρι ριζική ανακαίνιση του χώρου έως ένα εντελώς άλλο είδος τρόμου σε σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει και gameplay, το "Nosferatus" σου δίνει όλα αυτά που περιμένεις και ακόμη παραπάνω. Με jumbscares ανελέητα και στοχευμένα θα λύσετε γρίφους μέτριας δυσκολίας με την βοήθεια όποτε την χρειαστείτε ενός εξαιρετικού gamemaster που ξεμπλοκαρει την ομάδα αν χρειαστεί σε χρόνο dt.
Η εταιρία πραγματικά είναι υπόδειγμα στον χώρο τόσο λόγο των εξαιρετικών παιδιών που δίνουν όλο τους το είναι όσο και για την καλή διάθεση και αγάπη που αντιμετωπίζουν τις ομάδες. Αλλά το κυριότερο απ'όλα είναι πως αγαπάνε τόσο αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.
Προσωπικα μιλώντας θεωρώ τεράστια ατυχία να μην προλάβει κάποιος φίλος του τρόμου να ζήσει όλα αυτά που προσφέρει το " Nosferatus".Η υλοποίηση είναι άψογη, δεν υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να αναφερθεί ως παρατήρηση...Απο την εισαγωγή του μέχρι την άκρως ανατρεπτική του κορύφωση παραδίδει μαθήματα για το πως μπορεί να προσφέρει ένα δωμάτιο ποιοτικό, προσεκτικό και αξέχαστο τρόμο!!!

 Νίκος Κατηφες,  95 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιουλ 2020
  Φωτογραφία
NOSFERATUS 11-Ιουλ-2020