Η Προφητεία

Γαϊδουροχώρα  
   Θέση Μπουρμπουτσάνα (μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου & Μακεδονίας), Κορωπί, 19400 - Εμφάνιση Χάρτη

   130 Λεπτά
   4 - 7
Ηθοποιός
Κωμωδία
Δράσης
Role Playing
  Video
Parking
Εξωτερικού Χώρου
Διαθέσιμο Έως: 30/09/2021

100,0%
2:10:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μαζευτήκαμε με τα παιδιά να πάμε στο ειδυλλιακό Γαιδουρωπι. Έπρεπε να είμαστε στην ώρα μας, αλλά τα γαϊδούρια μας έστησαν και τους περιμέναμε στο κρύο. Αφού όμως μαζευτήκαμε βυθιστήκαμε στο σκοτάδι της όμορφης νύχτας και κάτω από το φως του φεγγαριού κατηφορίσαμε στο Δήμο Γαϊδουρωπιου που είναι Δήμαρχος ο μπαμπάς της μικρής Λυδίας. Έχοντας περάσει τόσο όμορφα θα ήμουν γαϊδούρι να μην κάνω κριτική σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Ένας απέραντος όμορφος χώρος που νιώθεις τη φιλοξενία του από την πρώτη στιγμή και ας καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Μόνο και μόνο που ξεφεύγεις από το τυπικό να σκύβεις να περάσεις από το ένα πέρασμα στο άλλο και εδώ έχεις στρέμματα ολόκληρα να εξερευνήσεις η συγκεκριμένη εμπειρία είναι ήδη ξεχωριστή. Γριφολογικα θα σας καλύψει απόλυτα μιας και έχει αρκετούς γρίφους μέτριας και πάνω δυσκολίας. Αν κάτι με έχει ξενερώσει αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουν μείνει ελάχιστες κενές κρατήσεις μέχρι το τέλος του μήνα και δεν θα μπορέσω να πάω με άλλους φίλους μου να τους δώσω αυτή την πραγματικά όμορφη εμπειρία που είχα. Όποιος προλάβει ας μην χάσει την ευκαιρία. Αλλιώς άμα σφίξουν οι ζέστες. Τι έκανε όμως ξεχωριστή την εμπειρία? Εκτός από τους τετράποδους φίλους μας που δίνουν μια χαρούμενη νότα στην όλη εμπειρία είναι πραγματικά τα κορίτσια που βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια που από την αρχή ως το τέλος δεν σπάσαν χαρακτήρα έχοντας απέναντι τους κάτι όργια σαν εμάς και μας έκαναν να ακολουθήσουμε πιστά το στόρι μέχρι τέλους διασκεδάζοντας παράλληλα με την αλληλεπίδραση που χτίζεται. Ως γνωστόν, ο αυτοσχεδιασμός δείχνει ταλέντο και από αυτό έχουν πολύ τα κορίτσια. Να μας φιλήσετε τον Σπόρο και τον Τίγρη. (Θα ζηλέψουν οι υπόλοιποι το ξέρω)
Υ.Γ. Καλή μας Δροσω περαστικά. Τουλάχιστον σκέψου ότι κατάφερες να φύγεις από το Διαφανι και τους Σεβαστούς.

 Aris Toussis,  77 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πριν γραφτεί οτιδήποτε, ΝΑ ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΤΕΙ ότι το δωμάτιο (understatement για την απέραντη γαϊδουροπολιτεία) κλείνει τέλη Οκτώβρη και έχει μία κράτηση τη μέρα.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

Απο κει και πέρα αρχίζω να αναλύω, ελπίζοντας ότι θα αποφύγω τα spoilers...
Τα κορίτσια εκεί έχουν δώσει ζωή σε ένα ιδιατέρως πρωτότυπο project, κάνοντας λίγο πολύ έναν άθλο. Είναι μαχίμια κοινώς, με φοβερό performance (πάντα in character παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μας), εξαιρετική αλληλεπίδραση, on spot αυτοσχεδιασμούς και φυσικά παράλληλα αρτιότατο game mastering. Οι γρίφοι που διαθέτει η Προφητεία είναι ανέλπιστα έξυπνοι, ποικίλοι και ταιριαστοί με το περιβάλλον, μέτριας+ δύσκολίας κάποιοι και αρκετοί σε αριθμό. Θεωρώ ότι θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό του κλάδου.

Ο χώρος είναι πολύ ευχάριστος, τεράστιος, ενώ κάθε τόσο έχεις τη χαρά να βρίσκεσαι κοντά σε συμπαθέστατα τετράποδα που σίγουρα δίνουν έξτρα πόντους στην όλη εμπειρία. Ο διάκοσμος είναι προσεκτικά φτιαγμένος και μαζί με τα props προσδίδουν 100% ρεαλισμό όσον αφορά στην απεικόνιση του χωριού της ιστορίας.

Η εισαγωγή σε βάζει γρήγορα στο κλίμα και είναι πολύ κατατοπιστική και διασκεδαστική, ενώ τι να πει κανείς για το τέλος και πως μπορεί να ενεργήσει η κάθε ομάδα...πραγματικά το τερμάτισαν. Φοβερή κορύφωση και λυπάμαι τόσο πολύ που δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι άλλο σχετικά με αυτήν.

Συνοψίζοντας...
Εκπληκτική, ανεπανάληπτη και πολύ διαφορετική εμπειρία. Είναι κρίμα να μην τη βιώσει κανείς. Εξαιρετικό acting, γρίφοι, ροή, βοήθειες και mastering γενικότερα. Φοβερή αίσθηση μετά την ολοκλήρωση, αν θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω με μια φράση θα ήταν "πνοή αναζωογόνησης". Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα κορίτσια έχουν κατανοήσει το συντριπτικό πλεονέκτημα του "γηπέδου" τους και δίνουν ρέστα. Να σημειωθεί επίσης ότι η φιλοξενία (in character και μη) είναι σε άλλο επίπεδο. Πραγματικά στενοχωρηθήκαμε που τελείωσε και δε θέλαμε να φύγουμε.

Respect για τα πάντα (πλάκα πλάκα μόνο πάντα δεν είχε) και special χαιρετισμούς στους: Σπόρο, Μαρίζα, Φούσκα, Λίλυ, Μάνου, Ισίδωρο, Λεμονιά και λοιπούς...

Περιμένουμε οπωσδήποτε την Προφητεία 2 (OFFICIAL REQUEST)!!!

Υ.Γ.1 Πολύ φθηνό γι αυτά που προσφέρει...
Υ.Γ.2 Δρόσω προσοχή, η φυματίωση θερίζει...
Υ.Γ.3 Αχ αυτό το αγώι το όμοφο...
Υ.Γ.4 Πώς θα σας φαινόταν αν το σενάριο προέβλεπε και μια Αγγλίδα χωριανή μεταγραφή η οποία θα λεγόταν γαϊδουρ-Agatha???

 Κώστας Κανταρτζής (Irukandji),  144 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021
  Φωτογραφία
Η Προφητεία 4-Οκτ-2021