Ελιξήριον

Trapped Νέος Κόσμος  
   Πηγάσου 1 και Δημώνακτος 9, Νέος Κόσμος, 11745 - Εμφάνιση Χάρτη

   70 Λεπτά
   2 - 4
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

98,2%
1:10:00

  Βαθμολογίες
4,7 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

➡️Μετά από τα An old friend in chains, experimentum x, a-maze και 7th σειρά είχε το Ελιξήριον! Το ολοκαίνουργιο δωμάτιο της trapped είναι από εκείνα που δεν ακούγονται και τόσο, παρά το παράδοξο σενάριό του και το μοντέρνο στήσιμό του.
▶️Βρισκόμαστε λοιπόν σε ένα σπίτι (spoiler). Το θέμα και η ιστορία του δωματίου είναι η βάση πάνω στην οποία στήθηκε όλο το δωμάτιο, όπως και οι γρίφοι του. Παρόλαυτα δεν είχε να προσφέρει κάτι νέο, παρά μόνο στο τέλος της ιστορίας που οι παίκτες καλούνταν να (spoiler).
▶️Άξιο αναφοράς ήταν οι γρίφοι, οι οποίοι ήταν μέτριας δυσκολίας με έναν να αποτελεί το παραλίγο τέλειο τρολάρισμα στους παίκτες. Όπως μας ενημέρωσαν μετά (spoiler) ♥️ Βέβαια στο κομμάτι των γρίφων υπήρχαν δύο αστοχίες, όπου κατ' εμέ στοίχησαν στο δωμάτιο το 5/5.
▶️Ο GM σωστός και τίμιος στο πόστο του με μια παραλλαγμένη χροιά στη φωνή του.
🔚Γενικός απολογισμός του δωματίου 4,8. Θα επανέλθουμε και για τα υπόλοιπα αφανή διαμαντάκια σας🔜

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  152 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ όμορφο γριφοδωμάτιο που και μόνο από την ονομασία του σε καλεί να το ανακαλύψεις, ποιός είναι αυτός που δε θα έκανε τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα, για να βρεθεί με το ελιξήριο της ζωής στην αγκαλιά του; Ένα δωμάτιο με θέμα και πλοκή που κούμπωναν με τους γρίφους, οι οποίοι ήταν όπως πρέπει να είναι οι γρίφοι σε ένα γριφοδωμάτιο, ήτοι μεικτής δυσκολίας που όμως μπορούν να λυθούν από την ομάδα και να την οδηγήσουν να νιώσει μια ελιξηριακή δόση ικανοποίησης! Το (spoil) κάτι το οποίο δίνει ένα ακόμα ΣΥΝ στο δωμάτιο, αλλά αν μπορούσα θα άλλαζα την εκ του αποτελέσματος οδυνηρή για μένα απόφασή μου, μπας και σώσω το τομάρι μου, χαχαχα! Ο GM εξαιρετικά προσηνής και γεμάτος ζωή, χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση, κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι αν τελικά είχε ήδη βρει και πιει το ελιξήριο πρώτος (εμάς νεράκι κρυστάλλινο και γάργαρο θα μας πότισε)...
Τώρα στους γρίφους, για να είμαι δίκαιος, θα πρέπει να αφαιρέσω 0,5, καθώς ένα λουκετάκι είχε ξεφύγει και είχε βρει την λύση από μόνο του, αλλά δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά!
Από την άλλη, δε θα μπορούσα να μην (spoil)
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για ομάδες μέτριας εμπειρίας, δύο ή τριών ατόμων, η απόλαυση είναι εγγυημένη!!!

 Jim F.,  50 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2021
  Φωτογραφία
Ελιξήριον 7-Οκτ-2021