The Last Chance

BRAINIAC ESCAPE ROOMS  
   25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη, 13231 - Εμφάνιση Χάρτη

   100 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

100,0%
1:40:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Β2Β super έκπληξη, λοιπόν, από τον πιο αναπάντεχο φίλο μου και το γλέντι αρχίζει με το The Last Chance... Ξεκάθαρα πρώτη θέση στην καρδιά μου σε jump scares, πωωωω, τι ήταν αυτό που βιώσαμε, εκπλεπτυσμένα ντου από παντού, κανονικά και με το νόμο!! Ειλικρινά χόρτασε η ψυχούλα μου τρομοεμφανίσεις, αλλά και ποιοτικές κινηματογραφικές σκηνές, εξαιρετικές όλες οι εμφανίσεις των ηθοποιών, ΕΥΓΕ!! Η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική, χαχαχα, πίσσα μαύρη κι άραχνη ήταν, μας μούδιασε όλο το είναι, με την συνοδεία των άπαιχτων ηθοποιών!! Μοναδικά στιγμιότυπα χαράχτηκαν ανεξίτηλα στη μνήμη μου, με την παρέα μας να περνάει απίθανα σε αυτό το er, το καταευχαριστηθήκαμε!!! Το δωμάτιο συνδύαζε σκηνές, εικόνες, βιώματα και από άλλα er, που είχα ήδη ξεχωρίσει, καταφέρνοντας, όμως,παράλληλα να διατηρήσει την μοναδικότητά του!!!

Μπράβο σε όλους για το δημιούργημα, αλλά και σε εμάς που το δαμάσαμε... Εσείς που διαβάζετε την κριτική, δεν το καταλαβαίνετε ότι η ΚΡΑΤΗΣΗ είναι μονόδρομος-χωρίς επιστροφή;;;

 Jim F.,  50 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2021
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

👉 Όλα ξεκίνησαν από μια έκπληξη που οργανώσαμε για το φιλαράκι μας για b2b απόλαυση στη Brainiac και με επιλογές που τελικά απέβησαν εξ' ολοκλήρου εκπληκτικές!
👉 Την προηγούμενη ημέρα πληροφορηθήκαμε για την ύπαρξη αρκετών ξεχασμένων λιρών σε μια εγκαταλελειμμένη έπαυλη. Η αποστολή μας να βρούμε τις λίρες και να τις ιδιοποιηθούμε παρανόμως. Στα αυτιά μας όμως έφτασε η πληροφορία ότι όσοι προσπάθησαν στο παρελθόν όχι μόνο απέτυχαν, αλλά χάθηκαν και τα βήματά τους από προσώπου γης! Θα τα καταφέρουμε;
🔦 Το δωμάτιο ξεκινάει με κάποιους γρίφους εύκολης δυσκολίας και λύσεις ανέλπιστα προφανείς, που ομολογείς στη διάρκεια του gameplay ότι "Μπααα..., Δεν μπορεί..., Είναι πολύ προφανές..." και συνεχίζει με το ίδιο μοτίβο, με εξαίρεση έναν γρίφο που απαιτούσε τρία στάδια ολοκλήρωσής του, καθώς και έναν με backtracking που το αγαπώ!!! Είδαμε ιδιαίτερους και ευφάνταστους γρίφους, που διαφοροποιούνταν από αρκετά τρομοδωμάτια εκεί έξω.
🔦 Η ατμόσφαιρα ήταν επιβλητική, με καταληκτικό ρόλο να παίζει η εμφάνιση των ηθοποιών, που σε συνδυασμό με τους φωτισμούς και τη μουσική έφτανε στο αποκορύφωμά της!
🔦 Για το τέλος άφησα τα εξαιρετικά jumpscares από όλο το team της Brainiac, όπου με άφησαν κυριολεκτικά άφωνο και τα λάτρεψα! Εμφανίσεις, άλλοτε κινηματογραφικές και άλλοτε ξαφνικές, σε μάγευαν είτε ανήκεις στην κατηγορία τρομολάγνος είτε γριφάκιας, με ένα ρυθμό που πρέπει να ήταν πεντάλεπτο και εμφάνιση ηθοποιού. Μπράβο και πάλι μπράβο για την εξαιρετική επιλογή jumpscares από τον Σωκράτη και την παρέα του!
🔚 Τελικά βρήκαμε τις λίρες, αλλά η έκβαση δεν ήταν όπως το φανταζόμασταν... Στην έξοδο για κακή μας τύχη μας περίμενε η αστυνομία, με σκοπό να μας στείλει στα έγκατα των φυλακών του Kingston... (συνεχίζεται...)
👏 Η εταιρεία θα έπρεπε να λέγεται Jumpniac, αφού υπερατού της αποτελούν τα αξιοζήλευτα jumpscares από το πιό απίθανο σημείο του εκάστοτε χώρου! Συγχαρητήρια φίλε Σωκράτη και πάλι 👏
⚠️ Ένα πέρα για πέρα τρομολαγνικό δωμάτιο σε περιμένει να το ανακαλύψεις... Μην κοιτάς απλά! Πάτησε το κουμπί της κράτησης ΤΩΡΑ! ⚠️

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  152 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2021
  Φωτογραφία
The Last Chance 12-Νοε-2021