El Exorcista

No Exit, Ηλιούπολης  
   Δεδούση 13, Ηλιούπολη, 16346 - Εμφάνιση Χάρτη

   90 Λεπτά
   3 - 5
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

98,9%
1:30:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Απολαυστικός τρόμος, ρεσιτάλ ηθοποιών, υποβλητική ατμόσφαιρα, γρίφοι με ροή & αλληλουχία και εξαιρετική υποδοχή, συνθέτουν το παζλ ενός καθηλωτικού εξορκισμού!!! Αν είστε υπάκουοι και τηρείτε τις υποσχέσεις σας, θα βιώσετε τον απόλυτο τρόμο σε μια εξευγενισμένη, όμως, μορφή που τον καθιστά απολαυστικό, όπως ανέφερα και στη αρχή!!

 Jim F.,  17 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2019
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τα λόγια είναι περιττά γι'αυτο το έπος και χιλιοειπωμενα από άλλους "συναδέλφους" που δοκίμασαν την τύχη τους στο συγκεκριμένο σπίτι.Χιλιοειπωμενα μεν, πέρα ως πέρα αληθινά δε. Ο,τι έχει γραφτεί γι'αυτο το δωμάτιο είναι αλήθεια και ο,τι περιμένει κανείς να δει εκεί δεν το βλέπει απλά,το ζει. Από την υποδοχή (η οποία είναι από τις καλύτερες που έχω συναντήσει σε er) μέχρι τους γρίφους και το gameplay, το δωμάτιο κερδίζει επάξια τη θέση του στην κορυφή! Δώστε τους το oscar χθες!

 Alexandra Tsich,  11 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2019
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο έδωσε ρεσιτάλ ! Από τα πλέον πιο εντυπωσιακά δωμάτια που κυκλοφορούν εκεί έξω, αφήνοντας πίσω του δωματιάρες όπως Requiem, Dead Bride και Mr's Roses House. Ξεκινώντας θέλω να πω πολλά μπράβο στο Νίκο και τη Λιάνα για το απίστευτο που κατόρθωσαν, το οποίο πλαισίωσαν με μηχανισμούς, σκηνικά και κινηματογραφικά εφέ παρμένα από το Χόλιγουντ 👏 Επί του πρακτέου τώρα, πηγαίνοντας στο δωμάτιο, αλλά και λόγω του hype που είχα υποστεί, ίσως είχα περισσότερες απαιτήσεις από όσο έπρεπε, πράγμα που είναι κακό συνήθως. Παρόλαυτα το δωμάτιο με έβγαλε ασπροπρόσωπο και με το παραπάνω 👌 Με σειρά δυναμικότητας θα αναφέρω τα στοιχεία που, κατά την προσωπική μου άποψη, κάνουν το El Exorcista μια μοναδική εμπειρία, αλλά και ακόμη καλύτερα ένα χρυσό άγαλμα λαξευμένο στο βωμό που λέγεται «δωμάτια ψυχολογικού θρίλερ»:
🔹️ Οι μηχανισμοί-αυτοματισμοί: είναι απίστευτο το πως μια σωστή επένδυση σε μηχανισμούς με φαντασία και διαφορετική οπτική από ότι κυκλοφορεί εκεί έξω μπορεί να απογειώσει ένα νεοφερθέν δωμάτιο στο χώρο, έτσι ώστε από το πρώτο δίμηνο κυκλοφορίας του να κάνει τον κόσμο να γράφει διθυράμβους για λογαριασμό του (με εμένα πρωτεργάτη του κινήματος όπως βλέπετε ). Οι μηχανισμοί βέβαια κατά 70% δεν θα έδειχναν τόσο εντυπωσιακοί χωρίς την ευγενική χορηγία της ηθοποιού, η οποία τους εκμεταλλευόταν στο έπακρο και έκαναν το δωμάτιο να είναι μια νέα κινηματογραφική έκδοση της ταινίας του ’74. Τελικός απολογισμός: 5/5 με όλα να δουλεύουν στην εντέλεια και άψογα συγχρονισμένα.
🔹️ Οι ηθοποιοί: βγαίνοντας από το δωμάτιο αναρωτιόμουν αν η ηθοποιός ήταν η ίδια η Λίντα Μπλερ ή κάποια επάξια της, καθώς το acting ήταν κάτι παραπάνω από καθηλωτικό ! Με την κατάλληλη ευλυγισία, αλλά και τα αξιοζήλευτα jumpscares, η ηθοποιός έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, χωρίς να χρειάζεται να πλησιάσει λιγότερο από 50 εκατοστά τον εκάστοτε πελάτη. Ένα δωμάτιο τρόμου ή θρίλερ δεν είναι απαραίτητα καλό εάν έχει σωματική επαφή, κάτι που έχει παρερμηνευτεί πολύ στις μέρες μας. Τελικός απολογισμός: 4,99/5 με μια εξαιρετική επαγγελματία ηθοποιό σε κινησιολογία και acting.
🔹️ Οι γρίφοι: μια τελευταία εξίσου άψογη πινελιά είναι αυτή των γρίφων. Για κάποιο περίεργο λόγο στο συγκεκριμένο δωμάτιο δεν βρίσκονται παραγκωνισμένοι με δευτερεύοντα ρόλο, όπως συμβαίνει σε άλλα δωμάτια τρόμου ή ψυχολογικού θρίλερ, αλλά είναι εκεί ωραία βαλμένοι, ωθώντας σε να ακονίσεις το μυαλό σου μέσα σε αυτό το χάος που επικρατεί. Θα έλεγα ότι η πλειονότητα αυτών είναι μέτριας δυσκολίας με μηδαμινούς ίσως εύκολους, συνθέτοντας έτσι ένα δωμάτιο άξιο να σταθεί και για τους λίγο πιο απαιτητικούς γριφάκηδες. Τελικός απολογισμός: 4,98/5 με το [spoil] να έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στο κομμάτι αυτό.
🔝🔝🔝 Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια στη Λιάνα και το Νίκο που απογείωσαν την εταιρεία No Exit, με τα ήδη εξαιρετικά δωμάτια Route 666 και Mansion και έδωσαν με τη δέουσα επιμονή και υπομονή αυτό το δωμάτιο προερχόμενο από το Χόλιγουντ !!!

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  99 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2019
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό! Μου είχαν πει τα καλύτερα και το αμφισβητούσα! Πραγματικά το δωμάτιο ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου και φυσικά το απήλαυσα! Από τους μηχανισμούς και τους γρίφους μέχρι τους ηθοποιούς έχω μόνο θετικά να πω! Γρίφοι με απαιτήσεις και τρόμος σε επίπεδα έντονα αλλά επιτρέποντάς μας να ασχοληθούμε με την επίλυση των γρίφων! Ανεβάζει πολύ τον πήχυ των δωματίων... εξαιρετική και η υποδοχή μας φυσικά! Ευγενέστατοι και πρόθυμοι τόσο να μας βάλουν στο κλίμα όσο και να συζητήσουν μαζί μας για την εμπειρία μας!!

 Βάσω Fontana,  21 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Νοε 2019
  Φωτογραφία
El Exorcista 28-Οκτ-2019