cover image profile image

Pavlos Bougas
Newbie


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 20

5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΕΠΟΣ - ΕΠΟΣ - ΕΠΟΣ

Μιλάμε για το πληρέστερο δωμάτιο διαφυγής που έχετε συναντήσει!!!!
Είναι δύσκολο να χωρέσεις σε μια κριτική την αίσθηση που σου αφήνει το συγκεκριμένο παιχνίδι!
Ας αρχίσουμε από την εισαγωγή.. Το παιχνίδι ξεκινάει από το πεζοδρόμιο, όταν βλέπεις στην αυλή μιας τεράστιας γωνιακής νεοκλασσικής (πραγματικής) έπαυλης, ένα βαν τηλεοπτικού σταθμού (!) στο οποίο γίνεται και το briefing του δωματιου.
Από εκεί και πέρα στα επιμέρους κομμάτια μπορώ να πω τα εξής (χωρίς να κάνω σποιλ) όμως χωρίς να μπορώ να τα βάλω σε σειρά που με εντυπωσίασαν περισσότερο..

ΣΚΗΝΙΚΑ - ΧΩΡΟΙ : Ο,τι τελειότερο εχω δει! αν έπρεπε να τα χαρακτηρισω με 2 λεξεις, αυτές θα ήταν ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξαναδεί τεράστια εσκειπ, ή εσκέιπ που καποιος χώρος τους είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Αλλά αυτό που συμβαίνει στο mystic project, είναι αδιανόητο.. Πρόκειται για ένα τεράστιο παιχνίδι με απίστευτες εναλλαγές χώρων, οι οποίοι είναι ΟΛΟΙ προσεγμένοι μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και γεμάτοι υπέροχες λεπτομέρειες που σε κάνουν να χαζεύεις κάποια λεπτά όταν μπαίνεις σε κάθε χώρο, πριν θυμηθεις ότι είσαι σε εσκειπ ρουμ και πρέπει να λύσεις γρίφους!!!!

ΓΡΙΦΟΙ: Εδώ κι αν θα πρέπει να υποκληθούμε... Αν πολλοί από μας είχαμε στο μυαλό μας το παραντοξ ως την γριφολογική κορωνίδα των εσκειπ ρουμ... think again!!!! Το mystic project έχει εκπληκτικούς γρίφους που δεν εχουμε συναντήσει αλλού, με κάποιους να είναι δυσκολοι αλλά κανεις εκτος λογικής! με τους περισσότερους να οδηγούν σε εκπληκτικούς μηχανισμους και -πραγματικά- διαφορετικού τύπου περάσματα!!! Είναι ένα εσκειπ που αναμφισβήτητα οι γριφολάγνοι θα λατρέψουν και θα το στριμώξουν στην κορυφή τους... και αντίστοιχα οι τρομολάγνοι (παιρνοντας και κανενα χιντ παραπάνω, δεν είναι κακο!!) θα απολαύσουν το πληρέστερο και ποιοτικότερο δωμάτιο που έχει κατασκευαστεί... (ας μην πεθάνουμε και από το φοβο μας και εμεις μια φορα!!)

ΑΚΤΙΝΓΚ - ή καλύτερα θεατρικότητα... Μιας και μιλάμε για επαγγελματίες ηθοποιούς οι οποίοι δίνουν μια μοναδική θεατρική παράσταση... τα σινεματικ σου μεταφέρουν με εναν απίστευτο τρόπο μια εκρηξη αδρεναλινης αφου σου μεταδίδουν τον τρόμο με μια θεατρικότητα που δεν εχει ούτε προσεγγιστεί σε άλλα δωματια.. Απλά παρακολουθείς οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στο μοναδικό αυτό μουσείο και επισημαίνω (spoil).
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - AFTER GAME: πολύ σημαντικό για μένα και εκεί τπτ λιγότερο από 10/10.. εκπληκτικά όλα τα παιδιά που γνωρίσαμε, μιλήσαμε για ώρα για το δωμάτιο, τους γρίφους , την ιστορία και εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο ευγενικοί και φιλόξενοι ήταν! μεγάλο συν για μας αυτό! Χαρήκαμε πάρα πολύ που γνωρίσαμε και τους ηθοποιούς μετά το τέλος του παιχνιδιού... το λιγότερο που είχαμε να κάνουμε ήταν να σηκωθούμε και να χειροκροτήσουμε μόλις εμφανίστηκαν..!!!! Στο after game μας ενημέρωσαν ότι εχει ξεκινήσει η κατασκευή του δευτερου δωματίου, το οποίο θα είναι μια παραγωγή τρόμου... δεν μας είπαν πολλά, μονο ότι θα είναι η συνέχεια της ιστορίας... ουσιαστικά από ότι καταλάβαμε στο mystic project (spoil) .Τρομάζω στην ιδέα πως θα είναι αυτό το δωμάτιο όταν αυτά τα παιδιά εβγαλαν αυτό το αποτέλεσμα με την πρώτη τους προσπάθεια....

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: δεν συζητάμε για το αν πρόκειται για το προσωπικό μου ΤΟΠ 1 , εξάλλου αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό και σιγουρα εχει να κανει και με την προσωπικη σου διαθεση την μερα που παιζεις και την διαθεση της παρέας σου... αναμφισβήτητα όμως πρόκειται για το ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ και ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ δωμάτιο στη χώρα μας

Υ.Γ. Πέραν όλων αυτών θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και για έναν ακόμη λόγο... Την καθαριότητα του χώρου, από τις επιφάνειες που πιάνεις μέχρι τα περάσματα και τα πατώματα... όλα πεντακαθαρα, χωρίς ιχνος βρωμιας η σκόνης.. πράγμα που θα έπρεπε να ειναι αυτονόητο ... αλλά επειδή δυστυχώς σπάνια το συναντάμε... αξίζει να το αναφέρουμε!!!

ΒΑΘΕΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Απέδρασαν

Mystic Project


2:17:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Pavlos Bougas

Κανένα Τρόπαιο
Κανένας Φίλος