Arkham's Witchouse: Through Time & Space

Arkham Escape Rooms  
   Ifigenias 87, Kallithea, 17676 - Show Map

   80 Minutes
   2 - 5
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

98.3%
1:00:00
96.92%

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα διαμαντάκι από το πουθενά.

Το Arkham's Witchouse: Trough Time & Space, είναι ένα ατμοσφαιρικό horror δωμάτιο που δεν του λείπει τίποτα. Τα σκηνικά εξυπηρετούν στο emersion, ενώ το παιχνίδι και το role playing ξεκινάνε από την πρώτη στιγμή κιόλας. Επιπλέον, στο φινάλε, ο τελευταίος χώρος σε συνδιασμό με τον τελευταίο γρίφο δίνουν την κορύφωση που χρειάζεται η ιστορία.

Γριφολογικά, αν και horror, το απολαύσαμε απίστευτα. Όλοι οι γρίφοι ήταν καλώς ορισμένοι και ταιριαστοί στην πλοκή βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε την πραγματική ιστορία της μάγισσας.

Το act της μάγισσας ήταν κινηματογραφικό και ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να τρομάξουμε όταν έπρεπε. Η είσοδος της γίνονταν τις κατάλληλες χρονικές στιγμές έτσι ώστε να μην μας δημιουργεί κανένα πρόβλημα στον συλλογισμό μας κατά την επίλυση κάποιου γρίφου. Πραγματικά συγχαρητήρια, απογείωσε όλη την εμπειρία μας!

Σίγουρα να επισκεφτείτε το σπίτι της μάγισσας, πραγματικά είναι ένα διαμαντάκι!

Ιδανικός αριθμός παικτών: 3-4

 Άννα Καββαδά,  181 Reviews, Escaped, Jan 2022
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρόκειται για ένα απρόσμενα υπέροχο δωμάτιο "εισαγωγής" στον τρόμο, που σε εντυπωσιάζει μέσα στην απλότητά του.

Σπανίως φτάνουμε σε ένα παιχνίδι με μέτριες προσδοκίες και φεύγουμε τελικά ενθουσιασμένοι. Αυτό πραγματοποιήθηκε στο έπακρο στην περίπτωση του Witchouse, αφού χωρίς να διαφημίζεται ως απολαυστικό δωμάτιο στην κοινότητα, κατάφερε να μας διασκεδάσει όσο λίγα.

Οι γρίφοι είναι αρκετά απλοί, όμως ταιριάζουν στο concept και διατηρούν την ομάδα σε εγρήγορση συνεχώς, προσφέροντας καταπληκτική ροή.

Η ατμόσφαιρα είναι ισορροπημένη σε εξαιρετικό επίπεδο, ώστε να υπάρξουν μικρές δόσεις ψυχολογικού τρόμου σε ορισμένα σημεία, να "τιναχτείτε" σε κάποια jumpscares και ταυτόχρονα να παραμείνετε ψύχραιμοι, αφού στο σύνολό του το παιχνίδι είναι πιο πολύ ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο, παρά παιχνίδι τρόμου.

Η κινησιολογία της ηθοποιού ήταν ανάμεσα στις καλύτερες που έχουμε συναντήσει - δεν ξέρουμε ποια είσαι, δε σε είδαμε μετά το παιχνίδι, αλλά μπράβο σου! - και η διάδρασή της με την ομάδα ήταν σε ιδανικό επίπεδο.

Τέλος, σε ο,τι αφορά την τιμή, παίξαμε στα 16€ στην τετράδα με προσφορά, θεωρώντας πως ίσως είναι πολύ για δωμάτιο που έμπειρες ομάδες βγαίνουν στη μία ώρα. Τελικά, σε τόσο βγήκαμε και εμεις, αλλά γεμάτοι ενθουσιασμό, γνωρίζοντας πως τελικά η εμπειρία ήταν value for money.

 Δημήτρης Βερλέκης,  339 Reviews, Escaped, Jan 2022
  Photo
Arkham's Witchouse: Through Time & Space