ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ

G-Factor Group  
   Athinas 43-49, Kallithea, 17673 - Show Map

   70 Minutes
   2 - 6
Kids Friendly
  Video

92.9%
54:00
43.95%

  Reviews
4.2 Very Good

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

〠 Πήγαμε βόλτα στον φημισμένο Φαραώ που όλο άκουγα ότι είναι πολύ καλό δωμάτιο αλλά πολύ εύκολο και οι φήμες στο πρώτο κομμάτι επιβεβαιώθηκαν, στο 2ο έτσι κι έτσι! Παρόλο που είναι κάπως παλιό οι φθορές έτσι όπως είναι φτιαγμένο μόνο αληθοφάνεια προσδίδουν και από θέμα ευκολίας είναι σίγουρα βατό αλλά όχι περίπατος αφού έχει μπόλικα πράγματα να κάνεις!

Πήγαμε 4άδα με 2 μέλη σχετικά αρχάρια και η ροή κύλησε ομαλά και γεμάτα ώστε παρά την μόνο μία ώρα του που είναι σκέτο επιδόρπιο να το χορτάσουμε. Ικανοποιητικοί χώροι με ωραία σκηνικά, κατάλληλη ατμόσφαιρα και ανάμικτοι γρίφοι βγάζουν ένα ωραίο σύνολο. Θέλει και ψάξιμο, έχει και παζλ και οι γρίφοι <μεσαίας δυσκολίας έχουν αποδοθεί με καλούς αυτοματισμούς. Μου άρεσε ιδιαίτερα η επίσκεψη ξανά γρίφων και χώρου από άλλη σκοπιά όπως και ένα concept στο Gameplay λύνοντας τους. Η πλοκή θα μπορούσε να έχει λίγο περισσότερο βάθος.

✍ Δωμάτιο που παίζεται άνετα από αρχάριους αλλά και από έμπειρους ή ακόμα καλύτερα μιξ γιατί έχει αρκετές κωδικοποιήσεις και μηχανισμούς που θέλουν εξοικείωση αλλά γενικά πολύ καλή εικόνα! Όταν κουβαλάς ψηλό 3ψήφιο αριθμό δωματίων και σου αφήνει ένα εισαγωγικό δωμάτιο ευχάριστη αίσθηση σημαίνει ότι είναι πετυχημένο. Λόγω διάρκειας ωστόσο θα έπρεπε να είναι λίγο φθηνότερο. Για 2-4👤 αναλόγως την εμπειρία.
4👤 🚪:6′ 📝: Άνετο 8/10

 Γιάννης Καραΐνδρος,  110 Reviews, Escaped, Jan 2019
  Photo
ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ