ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

G-Factor Group  
   Athinas 43-49, Kallithea, 17673 - Show Map

   100 Minutes
   2 - 4
Kids Friendly

83.1%
1:35:00
28.87%

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

👉 Επιστροφή στο τρίτο και τελευταίο δωμάτιο της εταιρείας για να κλειδωθούμε και να παίξουμε το ρόλο των φυλακισμένων σε μια ολοζώντανη φυλακή του Zamok που μας περιμένει να αποδράσουμε, να λύσουμε τους γρίφους της και να βρούμε τελικά τον χάρτη... Δεύτερη κατά σειρά φυλακή, μετά το εντυπωσιακό The Prison και οι εντυπώσεις ακόμη καλύτερες! Πρόκειται για ένα δωμάτιο, το οποίο έχει αλλαχθεί εξ ολοκλήρου από τον Βαγγέλη και έχει προσαρμοστεί στο δικό του γούστο σε σχέση με το παλιό, από το οποίο έχει κρατηθεί μόνο το όνομά του.
⛓ Στο δωμάτιο βρίσκονται μέτριοι προς δύσκολοι γρίφοι, οι περισσότεροι in concept με δύο να μας κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση τόσο στο είδος των γρίφων όσο και στην όλη ατμόσφαιρα και το άγχος που μας προκάλεσαν!
⛓ Η ατμόσφαιρα του δωματίου επιβλητική, η οποία γίνεται ολοένα και πιό πολύχρωμη και πολυποίκιλη όσο προχωράς στα ενδότερα της φυλακής και στο δρόμο προς την ελευθερία σου!
⛓ Ο gamemaster είναι φιλικότατος, με δόσεις χιούμορ, που σε έκανε να νοιώθεις σαν στο σπίτι σου, με διάθεση ικανή να σε ωθήσει στο να πας απρόσκλητος μια άλλη μέρα και να κάτσεις μαζί του να πείτε τα νέα σας.
Ο χάρτης βρέθηκε του Γιούρι βρέθηκε και αποδράσαμε ελάχιστα εκπρόθεσμοι!
👏 Ευχαριστούμε πολύ τον Βαγγέλη και την αδερφή του, που ενώ ήμασταν σε αρκετά κακή φόρμα μας βοήθησαν ώστε να δούμε όλο το δωμάτιο 👏
Υ.Γ. Μην διστάσετε να γράψετε το όνομα της ομάδας σας στον φανταχτερό τοίχο, καθώς και να περάσετε μερικά λεπτά από το vintage arcade που έχει στήσει εκεί ο Βαγγέλης 🤩

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  171 Reviews, Escaped, Nov 2021
  Photo
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 10-Nov-2021