Deadmall

Get Out Escape Rooms  
   Thermopilon 26, Agios Dimitrios, 17343 - Show Map

   90 Minutes
   2 - 6

100.0%
1:16:00
69.59%

  Reviews
4.3 Very Good

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Ένα αμφιλεγόμενο δωμάτιο το οποίο δίχασε την ομάδα μας. Υπήρξαν άτομα τα οποία έφυγαν με μία αρνητική εντύπωση και άτομα που θεώρησαν το δωμάτιο νορμάλ. Εγώ θα μιλήσω υποκειμενικά και με βάση τη δική μου εμπειρία. Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά, το προσωπικό ευγενικό, φιλικό, δείχνοντας ενδιαφέρον. Οι χώροι αρκετοί, με σκηνικά εντός του θέματος,ενώ οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας με ελάχιστους να μην μας κεντρίζουν πολύ το ενδιαφέρον. Στα αρνητικά τώρα, ο ήχος και η επικοινωνία κατά τη διάρκεια του δωματίου παρουσίαζε συχνά προβλήματα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί 3-4 φορές να επέμβει ο gm και να έρθει ο ίδιος μέσα στο χώρο, διακόπτοντας την ροή. Οι γρίφοι θα μπορούσαν να είναι λίγο περισσότερο προσεγμένοι όπως και η όλη ατμόσφαιρα, ενώ και η τιμή που έχει κανονικά το δωμάτιο μου φαίνεται υψηλή. Τέλος, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα καινούργιο δωμάτιο θα περίμενα κάτι παραπάνω, καθώς δεν ξεχωρίζει σε κάτι από αρκετά δωμάτια που μπορεί να λειτουργούν ήδη ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Petros Vavougios,  88 Reviews, Escaped, Jun 2022

Response from: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε!!

3.0 Good

Puzzles / Quests

2.5

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

4.0

Πραγματικά δε ξέρω τι να πω για αυτό το δωμάτιο....
Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που βάζω τέτοια βαθμολογία άλλα δε μπορώ να βάλω κάτι καλύτερο αλήθεια!
Θέλω να έιμαι αντικειμενική.. Το δωμάτιο δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ καλό και μιλάμε ένα δωμάτιο που βγήκε το 2022 και είναι σαν να έχει βγει το 2015!
Ας ξεκινήσω λοιπόν με τα θετικά:
1. Είχε μεγάλους χώρους όπου για ένα γριφοδωμάτιο είναι ένα αττού
2. Ήταν εξυπηρετικό το προσωπικό και ευγενικοί
Ας πάμε τωρα στα αρνητικά:
1. Η διακόσμηση των <<καταστημάτων>> δεν ήταν καθόλου ωραία ήταν σαν να πέταξαν μέσα παλιά πράγματα απλά για να γεμίσουν τον χώρο
2. Είχε σε όλους τους χώρους πολύ κακή μυρωδιά ειδικά σε 2 δωμάτια δεν αντεχόταν αυτό το πράγμα
3. Είχαμε πρόβλημα με την επικοινωνία και μπήκε ο GM 4 φορές μέσα στον χώρο
4. Γριφολογικά ήταν σε πολύ κακό επίπεδο (είμαστε και ομάδα που παίζουμε και απαιτητικά γριφοδωμάτια),
δε συναντήσαμε τίποτα το έξυπνο και τίποτα απο τους γρίφους δε κόλλαγε με την ιστορία..
5. Η μουσική μια έπαιζε μια δεν έπαιζε και έκανε περίεργους θορύβους και το έκανε ακόμα χειρότερο
6. Τιμή 20€ για 3 παίκτες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ενώ υπάρχουν άλλες ΔΩΜΑΤΙΑΡΕΣ όπου δίνεις τέτοια ποσά,
εμείς ευτυχώς είχαμε την επιταγή και δώσαμε 10€ το άτομο (και ήταν μικρό το κακό)
Πραγματικά θέλει ΠΑΡΑ πολύ δουλειά αυτό το δωμάτιο και καλύτερο θα ήταν να μην ανοίγανε οι άνθρωποι 4 δωμάτια και τα χρήματα που θα δίνανε να τα αξιοποιήσουν αλλιώς...
Στεναχωριέμαι γιατί ήταν συμπαθητικοί οι ιδιοκτήτες και καταλαβάινω ότι προσπαθούν να κάνουν και εκείνοι μια επιχείρηση αλλα νομίζω με τον λάθος τρόπο...
Αα.. και ένα πράγμα που με άφησε άναυδη είναι το ότι υπάρχουν έμπειροι παίκτες που βάζουν σε αυτό το δωμάτιο βαθμολογία 4,9 ενώ υπάρχουν δωμάτια σαν το ΟΜΕΡΤΑ- DEATH ROW- MISSING EMMA που έχουν την ίδια μη σας πω και λιγότερη βαθμολογία...
Όλα αυτά τα γράφω με πολλή λύπη άλλα δε μπορώ να μην είμαι αντικειμενική..
Καλή συνέχεια στην εταιρεία...

 Despina Ourailidou,  89 Reviews, Escaped, Jun 2022

Response from: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε!!

2.0 Poor

Puzzles / Quests

2.0

Atmosphere / Plot

1.0

Staff / Gamemaster

3.0

Δυστηχώς θα είναι η πρώτη κριτική που θα κάνω που στην ουσία θα είναι τόσο αρνητική για ένα δωμάτιο .

Ξεκινώντας από τα θετικά οι χώροι ήταν μεγάλοι σε μέγεθος κάτι που σε πρώτη φάση εκτιμάται από εμένα αλλά και την υπόλοιπη ομάδα και επίσης ο οικοδεσπότης ήταν πραγματικά ευγενέστατος.

Σε ότι αφορά το δωμάτιο και τους λόγους που με έκαναν να αξιολογήσω τόσο αρνητικά το δωμάτιο θα τους αναπτύξω ως εξής :
- Δυστηχώς το «δωμάτιο» είχε μια ιδιαίτερη δυσοσμία η οποία λογικά προερχόταν από την κλεισούρα που ίσως επικρατεί κατά κύριο λόγο. Αυτό οδήγησε και στην αρκετή σκόνη που υπήρχε στο δωμάτιο κάτι που κατέστησε και την παραμονή μας λιγάκι δύσκολη .Ίσως να προερχόταν από την περίοδο κατασκευής του δωματίου γιατί μύριζε και μπογιά πέρα των υπολοίπων αλλά και από την προέλευση των αντικειμένων που διακοσμούσαν τον χώρο όπως πχ ενδύματα, αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές που πετάχτηκαν στον χώρο σε μια προσπάθεια να τον γεμίσουν ώστε να καλύπτονται οι μεγάλοι χώροι που ανέφερα πιο πάνω. Οι συσκευές που προανέφερα πέρα από άστοχες πολλές φορές κατά την γνώμη μου ήταν και υγειονομικά επικίνδυνες και αναφέρομαι συγκεκριμένα σε ένα ψυγείο όπου η δυσοσμία του στο εσωτερικό ήταν αποπνικτική.
- Γριφολογικά δεν μου άρεσε το δωμάτιο καθώς πέρα από 1-2 όμορφους γρίφους που είχε το δωμάτιο οι υπόλοιποι γρίφοι ήταν κάπως περίεργοι απλά για να μπουν και να γεμίσουν με κανένα γρίφο τα δωμάτια που έμοιαζαν άδεια σε ότι αφορά τους γρίφους , την ουσία αλλά και την πλοκή τους. Πέρα από 1-2 μηχανισμούς που οι άνθρωποι είμαι σίγουρος ότι έφτιαξαν με μεράκι και καλοπροαίρετα δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάσε.
- Θα προσθέσω επίσης τις ελλείψεις που υπήρχαν στους μηχανισμούς επικοινωνίας με τον GM. Μας δωθηκε ένας ασύρματος που δεν λειτουργούσε ,εντάξει δεν είναι και κατακριτέο αυτά συμβαίνουν απλά αντικαταστάθηκε 4 φορές μέχρι να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τον GM ο οποίος προσπάθησε να επικοινωνήσει με εμάς και μέσω τον ηχείων αλλά ήταν και αυτά χαλασμένα και δεν τον ακούγαμε . Αναγκάστηκε έτσι να εισέλθει πολλές φορές στον χώρο και στην ουσία προσωπικά με ξενέρωσε πολύ αφού χάθηκε και η οποία «μαγεία» προσδίδει το δωμάτιο και το κάθε δωμάτιο που θα εισέλθει μέσα ο GM για επιδιόρθωση σε κάποια από τις λειτουργίες του ,ποσό μάλλον όταν γίνεται πολλαπλές φορές .
-Τέλος ας μιλήσουμε για τον ήχο ο οποίος για μένα είτε αφορά γρίφο δωμάτιο είτε δωμάτιο τρόμου παίζει κρίσιμο ρόλο στην απόλαυση του δωματίου . Δεν απαιτώ και ποιότητα ήχου από στούντιο από όλες τις εταιρίες άλλα ,ο ήχος για ένα μεγάλο διάστημα έλλειπε και όταν επανήλθε δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να δώσει στην εμπειρία μας .

Ελπίζω τα αλλά δυο δωμάτια που ετοιμάζουν να μην ανήκουν στην ίδια κατηγορία με το συγκεκριμένο που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την τιμή και την βαθμολογία του για εμένα .Ζήτω συγνώμη από την εταιρία και τους συντελεστές στης για αυτήν την κριτική και εύχομαι πραγματικά να γίνουν πολλές αλλαγές στον χώρο για να γίνει ένα κανονικό escape room και αυτή η κριτική να αποτελεί την 1 στις 1000. Ο χώρος υπάρχει , θεωρώ και η διάθεση αλλά η έλλειψη εμπειρίας που ίσως έχουν οι ιδιοκτήτες οδήγησαν στην χειρότερη εμπειρία που είχα μέχρι στιγμής από δωμάτιο απόδρασης.

 Alexios Tsiotsiopoulos,  90 Reviews, Escaped, Jun 2022

Response from: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε!!

  Photo
Deadmall 21-Jun-2022