The Litchver Woodland

BAN BANG THEORY, THEORY III  
   Evritanias 51 & Velestinou, Agios Dimitrios, 17341 - Show Map

   90 Minutes
   3 - 6
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

99.4%
1:25:00
84.13%

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Επιτέλους μετά από 7 μήνες επισκεφθήκαμε ένα εξαιρετικό δωμάτιο από πολλές απόψεις. Αρχικά η εισαγωγή ήταν ενδιαφέρουσα και ξέρεις τι πρόκειται να επακολουθήσει, δηλαδή πως δεν θα περάσεις χαλαρά για μιάμιση ώρα. Εκπληκτικά σκηνικά πολύ κινηματογραφικά με ωραίους γρίφους που ταιριάζουν στην πλοκή. Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό και σίγουρα αξίζει κάποιος να το επισκεφθεί. Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά το Νίκο και τη Μαίρη για την υπέροχη εμπειρία και εύχομαι καλή συνέχεια και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν με αγάπη!

 Φώτης Μαθιουδάκης,  60 Reviews, Escaped, Jul 2021
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πάρα πολύ όμορφο κινηματογραφικό δωμάτιο. Η εισαγωγή ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ. Η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια όλου του δωματίου ήταν μοναδική και εννοείται άκρως ανατριχιαστική. Τα σκηνικά ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΆ και οι γρίφοι ήταν κυρίως εύκολης προς μέτριας δυσκολίας. Στο συγκεκριμένο δωμάτιο επικρατεί ένας διαρκής φόβος και αυτό επιτυγχάνεται και από το ΥΠΈΡΟΧΟ άκτινγκ. Όλη την ώρα νιώθεις απροστάτευτος κάτι το οποίο κάνει το δωμάτιο ακόμα πιο εντυπωσιακό. Εμείς πήγαμε 5αδα και το έζησα το δωμάτιο σαν να παίξαμε 3αδα, αυτό λέει πολλά!! Τα παιδιά που μιλήσαμε στο τέλος ήταν πολύ ευγενικά, και η Μαίρη και ο Νίκος είναι ΠΟΛΎ καλά παιδιά και τους ευχαριστούμε για την εμπειρία!

 Δανιήλ Ορφανός,  160 Reviews, Escaped, Jul 2021
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το πιο πρωτότυπο σκηνικοοο που έχω συναντήσει!!!!! Δωματιαρα με τα όλα της!!! Η ηθοποιός μας τρέλανε τι κορίτσι ήταν αυτο μας χάρισε κάποιες στιγμές βγαλμένες από ταινία που μάλλον θα με συνοδεύουν σε όλους μου τους εφιάλτες 😂😂😂 Ένα υπέροχο δωμάτιο τρόμου πολύ καλοί γρίφοι... Το σκηνικό αυτό δεν το έχω ξανά συναντήσει νομίζεις πως έχεις μπει στη τηλεόραση και ζεις κάποιο θρίλερ.. τρομερός και ο gm πολύ ωραία εισαγωγή.. Να πάτε χτες όσοι δεν έχετε πάει ακόμαααα😆😆😆😆

 Βίκυ Μπου (ρεαΛΗΣΤΕΣ),  36 Reviews, Escaped, Jul 2021
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φοβερό!!! Απίστευτα Κινηματογραφικό!!! Παρά πολυ ωραία ατμόσφαιρα! Πραγματικά νιώθεις οτι παιζεις σε ταινία! Η αρχή ιδιαίτερα πρωτότυπη, όπως και το περιβαλλον... Μοναδικό!!!! Μπράβο αξίζει σιγουρα να το επισκεφτεί οποιος δεν έχει ήδη παει!!!!

 Γιούλη Μπουρβάνη,  1 Reviews, Escaped, Jul 2021
  Photo
The Litchver Woodland 5-Jul-2021