The Sacrifice

Disappear Escape Rooms  
   Thessalonikis 93, Moschato, 18346 - Show Map

   110 Minutes
   3 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

99.8%
2:00:00

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το Sacrifice μετράει κάτι παραπάνω από ένα μήνα λειτουργίας κι όμως αποτελεί μια απ' τις καλύτερες εμπειρίες που ως ομάδα είχαμε στο χόμπι αυτό!

Ας ξεκινήσω από το πιο προφανές, τα αψεγάδιαστα σκηνικά του. Με το που εισέλθεις στο χώρο της εταιρείας δε γίνεται να μην εντυπωσιαστεις από αυτό που σε περιβάλλει. Και όσο προχωράς γίνεται ακόμα καλύτερο. Για μένα αυτή τη στιγμή είναι τα ωραιότερα που έχω δει. Χώρος μεγάλος και ατελείωτος, με αμέτρητα, άκρως διασκεδαστικά περασματα.

Γρίφοι αρκετοί, όχι δύσκολοι, αλλά σίγουρα χορταστικοι και όλοι σχετίζονται με την ιστορία. Μια ιστορία που ξετυλίγεται όσο προχωράς και είσαι κι εσύ μέρος αυτής.

Πάμε τώρα στον τομέα του τρόμου. Καλοσκηνοθετημενος, κινηματογραφικός, με ορισμένες μοναδικές στιγμές να σε κολλάνε στον τοίχο. Η ατμόσφαιρα πέρα για πέρα απειλητική, δύσκολα θα βρεις το θάρρος να φύγεις έστω και για δευτερόλεπτα μακριά από τους συμπαίκτες σου. Φυσικά το κερασάκι στην τούρτα είναι το acting, με πειστικοτατη κινησιολογία και μια από τις καλύτερες και πιο τρομακτικές μεταμφιέσεις. Τα ηχητικά και οπτικά εφέ (όχι, δεν εννοώ να σου ανοιγοκλείνουν τα φώτα μόνο), οι μυρωδιές, όλα συνδυάζονται άψογα και απογειώνουν το δωμάτιο.

Να κλείσω γράφοντας για τον gamemaster, έναν πολύ cool τύπο, ευχάριστο να μιλάς μαζί του. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις φαίνεται. Από τα πιο άνετα 5αρια που έχω βάλει.

Υ.Γ. Σε όσους αρέσει το παλιό σινεμά τρόμου θα εκτιμήσουν το δωμάτιο λίγο παραπάνω!

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,  60 Reviews, Escaped, Aug 2021
  Photo
The Sacrifice