BLOODY MARY

ILLUSION ESCAPE ROOMS  
   Evrou 94 - 96, Athens, 11527 - Show Map

   105 Minutes
   3 - 5
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

99.0%
1:45:00

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

➡️ Ακούγοντας ιστορίες για αστικούς μύθους οι περισσότεροι θα πείτε πως τα προσπερνάτε όλα με ένα χαμόγελο, μια σκέψη του στυλ "Ένταξει τώρα, σιγά μην ισχύει...". Αυτό σκεφτόμασταν και εμείς, όταν ακούσαμε για τον μύθο της Bloody Mary. Ώσπου άρχισαν οι εφιάλτες και ήταν επιτακτική η ανάγκη να τελειώσουμε κάτι το οποίο ξαφνικά ήρθε στην επιφάνεια... Να τελειώσουμε ένα παιχνίδι, το οποίο είχαμε αρχίσει παιδιά και έμεινε στη μέση.
👉 Η νέα δημιουργία της Illusion rooms έχει ως βάση τον Lovecraft και τον μύθο της Bloody Mary. Έναν μύθο, σύμφωνα με τον οποίο, όποιος φωνάξει δυνατά το όνομά της στον καθρέφτη με συγκεκριμένο τρόπο και λόγια εμφανίζεται το πνεύμα της. Το τελευταίο δωμάτιο της εταιρίας για εμάς είναι ομόφωνα ότι καλύτερο έχει βγάλει μέχρι στιγμής! Απο την εισαγωγή μέχρι και την αγωνιώδη έναρξη, τα βήματα σας είναι σίγουρο πως ή θα κινούνται με απίστευτα γρήγορο ρυθμό από τον τρόμο (δεν έχει κυνηγητό το παιχνίδι, αλλά βλέποντας τους χώρους για τους οποίους θα αναφερθώ μετά θα καταλάβετε) ή δεν θα μπορείτε να προχωρήσετε βήμα! Κι αυτό γιατί από την στιγμή που θα γίνει η εντυπωσιακότατη εμφάνιση της ηθοποιού (πραγματικά φοβερός τρόπος παρθενικής εμφάνισης) και την δείτε σε συνδυασμό με την ανακάλυψη του μεγέθους και της έξυπνης χωροταξίας του χώρου, στον οποίο κινείστε, από τίποτα και από πουθενά δεν θα έχετε την αίσθηση της ασφάλειας. Ήταν από τις λίγες φορές που σε δωμάτιο τρόμου είχαμε αυτήν την αίσθηση αβεβαιότητας για το αν θα πρέπει να προχωρήσουμε ή όχι 👈
🏚 Αρχικά η καταπληκτική έναρξη του δωματίου που νοιώθεις τόσο εκτεθειμένος χωρίς να έχεις δει τον χώρο ακόμη, φοβερή και πρωτότυπη! Ότι υπάρχει εκεί μέσα είναι όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι για ένα καθιστικό ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο οποίο μπαίνετε... Η πραγματική έκπληξη χώρου και περασμάτων έρχεται μετά, όπως έγραψα. Κινειστε σε έναν πανέξυπνο χώρο ο οποίος σε κάθε του γωνία, σε κάθε στιγμή τροφοδοτεί την σκέψη του τι θα αντικρυσω όταν στριψω, όταν φτάσω στο τέλος...
🏚 Γριφοι εύκολης προς μεσαίας δυσκολίας κάνουν την ροή να μην κάνει κοιλιά, σε ένα δωμάτιο που η παρουσία της Mary πραγματικά μοιράζει έντονες στιγμές. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, καθώς σε μεγάλο μέρος των γρίφων ήμουν αμέτοχος λόγω πολλών ατόμων και στενών χώρων.
🏚 Για την Mary ότι και να γράψουμε είναι λίγο! Απο την πρώτη της εμφάνιση μέχρι το εξαιρετικα αγωνιώδες -και θαραλλεο...- φινάλε δεν σταματάει λεπτό να βρίσκεται σε σημεία που δεν την περιμένετε με μια εμφάνιση άψογη και μια κίνηση στον χώρο που σου δείχνει πως όσο και να προσπαθείς εκεί μέσα, στην οικία της, είσαι αβοήθητος... Η ανατριχίλα στα ύψη, καθώς σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και πραγματικά είσαι εκτεθειμένος από παντού! Ασφαλής δεν νοιώθεις πουθενά, μιας και το σκοτάδι έχει κυριεύσει όλη την έπαυλη Worth.
🏚 Δεν υπάρχει κατι να προσθέσω για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά της εταιρίας! Άτομα τα οποία γνωρίζουν ακριβώς τι χρειάζεται η κάθε ομάδα, έχουν εμπειρία στο να φτιάχνουν δωμάτια που με προσωπική δουλειά χαρίζουν έντονες συγκινήσεις και ατόφιο gameplay, το οποίο έχει ως στόχο να εντυπωσιάσει με την αίσθηση φόβου και ανασφάλειας που θα σε κάνει να νιώσεις! Είχαμε πολύ καιρό να περάσουμε τέτοιες στιγμές έντασης σε δωμάτιο τρόμου σε συνδυασμό με τα δύο νέα μέλη της ομάδας που είχαν να μπουν σε δωμάτιο τρόμου από το 2019. Η αίσθηση της παλαιότητας των χώρων σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο gameplay, στο οποίο κυριαρχεί η αγωνία, η ανασφάλεια σε κάθε βήμα (το ξαναγράφω, το γνωρίζω, αλλά είναι τόσο έξυπνος ο χώρος ως προς την ροή του δωματίου που δίνει πολλά συν) και το άγχος της απόδρασης, δίνουν στην ομάδα αυτό το οποίο ψάχνει σε δωμάτια του είδους. Εκεί μέσα δεν θα συναντήσετε πράγματα που θα γεμίσουν το μάτι άσκοπα και χώρους, οι οποίοι απλώς στήνονται για να εντυπωσιάζουν με τα χρήματα τα οποία δαπανούνται. Όλα έχουν λόγο ύπαρξης και αυτος είναι ένας... Ο γνήσιος, ο ποιοτικός και ο έντονος τρόμος!!!
🏚 Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα μέλη της ομάδας θα βγουν σώα και ενθουσιασμένα!!! Μου έκανε εντύπωση που τα δύο νέα μας μέλη, παρότι κρυβόντουσαν ή ούρλιαζαν σε όλο το δωμάτιο, το καταευχαριστήθηκαν και είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του δωματίου!
❗️ Συνιστάται καλύτερα για τρία άτομα για να είναι πιο έντονη η εμπειρία για όλους❗️
Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Δήμο και τα παιδιά της Illusion ER για την ανατριχιαστική εμπειρία και περιμένουμε πως και πως το Zodiac!!!

 Δημήτρης Πολυχρόνης,  170 Reviews, Escaped, Jul 2022
  Photo
BLOODY MARY 15-Jul-2022