The Unveiling

TimeRun Escape Rooms  
   Dionysios Solomos 52 & Ellis, Nea Ionia, 14234 - Show Map

   90 Minutes
   2 - 6
  Video
1 Trophy

70.7%
1:09:38
76.41%

  Reviews
4.3 Very Good

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Νεα εισαγωγη στο χωρο των ER με ενα ενδιαφερον γριφοδωματιο μυστηριου! Να ξεκαθαρισω, σε περιπτωση που δεν ειναι φανερο απο την υποθεση, πως δεν προκειται για δωματιο τρομου, πας για να λυσεις γριφους και να βγαλεις ακρη σε μια "σκοτεινη" υποθεση εξαφανισης.

Στα του δωματιου, τα σκηνικα του πρωτου χωρου ειναι απλα, παραπεμπουν σε δωματια πρωτης γενιας (χωρις αυτο να ειναι κακο), αλλα στην συνεχεια αναβαθμιζονται, μαζι τους και η ατμοσφαιρα, η οποια σε συνδυασμο με τα ηχητικα εφε γινεται λιγο πιο εντονη. Υπαρχουν στα ενδοτερα του δωματιου και 1-2 ομορφοι μηχανισμοι. Οι γριφοι ειναι αρκετοι σε αριθμο και ποικιλλουν σε δυσκολια, απο ευκολους εως και 2-3 πιο challenging. Απαιτουν παρατηρητικοτητα και συνδυαστικη σκεψη για να λυθουν. Μας αφησαν ικανοποιημενους. Επισης ειναι απαραιτητο το ψαξιμο σε ορισμενα σημεια, ακομα και εκει που δεν παει το μυαλο! Στα συν ενα κουτι που επρεπε να ανοιξουμε με τροπο που δεν ειχαμε ξανασυναντησει, καθως κι ενα ιδιαιτερο περασμα!

Μια ιδιαιτεροτητα του δωματιου, που το κανει και πιο ενδιαφερον, θα συναντησουν οι ομαδες που θα το επισκεφθουν προς το τελος, χωρις να πω κατι παραπανω προς αποφυγη spoiler.

Συνολικα προκειται για ενα ευχαριστο νεο γριφοδωματιο και προτεινεται για 3-4 ατομα μικρης εμπειριας ή για εμπειρη 2αδα.

Τα παιδια της εταιρειας ειναι εξαιρετικα, με ορεξη για κουβεντα πριν και μετα το δωματιο και με διαθεση να ακουσουν τι δεν αρεσει στην καθε ομαδα ωστε να βελτιωθουν! Πηραμε και το σουβενιρ μας φευγοντας! Καλη αρχη τους ευχομαστε!

 Dionisis Ktistopoulos,  304 Reviews, Escaped, May 2019
  Photo
The Unveiling