CAPTAIN JAMES' SECRET

Mystery Lab 2  
   Δαμοκλέους 5, Peristeri, 12131 - Show Map

   70 Minutes
   2 - 6
  Video

99.6%
1:10:00

  Reviews
4.7 Excellent

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Στο Mystery Lab ξεκίνησα το ταξιδι μου στα Escape rooms! Οποτε μια επισκεψη στα νεα δωματια των παιδιων φανταζε δεδομενη. Τελικα περασαμε πολυ ομορφα το βραδυ μας. Ενα δωματια χορταστικο σε γριφους. Με αρκετους χωρους. Ιδανικα για 4 ατομα. Ποιοτικοι γριφοι γυρω απο τον καπετανιο μας και το μυστηριο που πλανατε στο καραβι του. Σε οσους αρεσουν τα δωματια με θεμα πειρατες θα σας αρεσει σιγουρα. Σε οσους αρεσουν οι γριφοι και τα λουκετα επισης θα αρεσει πολυ. Εχει καλη ροη και ατμοσφαιρα χωρις να κανει κοιλια. Η δυσκολια των γριφων ειναι σε μετριο επιπεδο. Περιμενουμε τις επομενες δουλειες των παιδιων για να να ξανακανουμε την επισκεψη μας. Κατι δυνατο ερχεται.

 Aris Toussis,  87 Reviews, Escaped, Feb 2020
4.7 Excellent

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετική υλοποίηση του premise και της ιστορίας γύρω από το μυστικό του Captain James. Αρτιότατο γριφοδωμάτιο, το οποίο ξεπέρασε τις αρχικές μας προσδοκίες.

Διαθέτει:
- Αρκετούς γρίφους. Χωρίς να κολλήσουμε ιδιαίτερα κάπου, βγήκαμε με λίγα λεπτά να απομένουν. Οι περισσότεροι είναι μέτριας δυσκολίας, φανατικά εντός concept, όλων των ειδών και λειτουργικότατοι.
- Πολύ καλή ροή και Mastering. Όλα τρέχουν ρολόι και το δωμάτιο κυλάει νεράκι παρέα με το στόρυ που ξεδιπλώνεται σιγά σιγά. Οι παρεμβάσεις σε μας ήταν καίριες, λιγοστές και μόνο όπου χρειάστηκε.
- Όμορφα σκηνικά. Όχι απαραίτητα φαντασμαγορικά ή πολύ υψηλού budget, αλλά σίγουρα προσεγμένα και αληθοφανή.
- Διασκεδαστικούς αυτοματισμούς. Ισορροπεί σε ποσοστό λουκέτων και μηχανισμών, αλλά σίγουρα οι τελευταίοι κλέβουν την παράσταση σε 1-2 περιπτώσεις.
- Συμβατική εισαγωγή και κορύφωση. Και στις 2 περιπτώσεις δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα από εμάς. Περάσαμε πολύ όμορφα, μπήκαμε στο κλίμα της υπόθεσης και διασκεδάσαμε με το διάκοσμο. Διασκεδάσαμε τόσο που παίξαμε καπάκι το Lost!

 Κώστας Κανταρτζής (Irukandji),  211 Reviews, Escaped, Feb 2020
  Photo
CAPTAIN JAMES' SECRET 23-Feb-2020