AVATON

Mr Enigmo - Escape Rooms  
   Pelopida 38, Peristeri, 12134 - Show Map

   90 Minutes
   3 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

97.8%
1:25:00
78.59%

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα καταιγιστικό δωμάτιο το οποίο δεν σε αφήνει σε ησυχία καθόλου..!! Το acting υπέροχο η Oriana τρομερή και "η" καλόγρια απλα κανει πράγματα που δεν τα πιστεύεις!! Οι γριφοι εύκολοι σχετικα αν και εμείς κολησαμε σε εναν.. Αλλα ωραίοι και in concept!! Το ατου βέβαια του δωμάτιου ειναι οι πολλοί και τεράστιοι χωροι οι οποίοι ειναι επιβλητικοί και οντως σ3 κάνουν να αισθάνεσαι λες και είσαι σε μοναστήρι!! Συνολικά πολυ ωραια εμπειρία και περιμένουμε με ανυπομονησία το purge!!

 Lykourgos Anagnostopoulos,  233 Reviews, Escaped, Jan 2020
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα φοβερό δωμάτιο τρομου που εχει οτι ακριβώς χρειάζεται για να σε καθηλώσει. Ανετα στην 10αδα μου επειτα απο 140+ δωματια. Φοβερη αρχη και ατμόσφαιρα σε ολη τη διάρκεια μαζι με το απαραίτητο σκοταδι φυσικά. Το ακτινγκ ηταν εξαιρετικό και ο ηθοποιός μας αφηνε κυρολεκτικα αφωνους με αυτα που εκανε. Γρίφοι σχετικα μετριοι προς ευκολοι που απαιτουν παρατηρητικοτητά και καποια συνεργασία σε μερικα σημεια. Το τελος ηταν το αποκορύφωμα για μενα αλλα προφανώς δεν μπορώ να πω παραπανω.. 3-4 ατομα τα θεωρώ ιδανικα για να το απολαύσετε ολοι εξισου. Εξαιρετική δουλειά απο τα παιδιά και 5/5 απο εμας! Τα λεμε στο purge ;)

 Φαίδωνας Γκιζιώτης,  167 Reviews, Escaped, Feb 2020
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αποστολή στο ανίερο μοναστήρι του Avaton, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πραγματικά! Ένα δωμάτιο τρόμου, με σκηνικά που σε μεταφέρουν σε ένα αληθινό μοναστήρι όπου συνέβησαν φρικτά πράγματα, τα οποία και ανακαλύπτεις όσο προχωράς βαθύτερα. Η ατμόσφαιρα του δωματίου είναι καθηλωτική, με την εισαγωγή και το τέλος να ξεχωρίζουν. Ευφάνταστα περάσματα, με κάποια να απευθύνονται στους πιο γενναίους της ομάδας και γρίφοι σχετικά εύκολοι, αρκεί να είστε ψύχραιμοι, παρατηρητικοί και σε ορισμένα σημεία συνεργάσιμοι. Εάν πάλι κολλήσετε κάπου, η βοήθεια θα σας έρθει ουρανοκατέβατη! Η παρουσία του μοναστηριού άκρως ψαρωτική, έσπειρε τον τρόμο στην ομάδα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, κρατώντας μας διαρκώς σε εγρήγορση. Όσο για τα άτομα, 3-4 είναι ιδανικά για να ζήσουν όσα έχει να προσφέρει το δωμάτιο. Ευχαριστούμε για την εμπειρία και περιμένουμε με ανυπομονησία το αγαπημένο Purge!

 Ελπίδα Σταθοπούλου,  79 Reviews, Escaped, Feb 2020
  Photo
AVATON 26-Jan-2020