Lethal Decision

Escape Clue Athens  
   Agriniou 2, Peristeri, 12135 - Show Map

   2 Hours
   3 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

1:59:00

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αρχικα να ευχαριστω στο EscapeAll που μου χαρισε την δωρο επιταγη κ μπορεσα με την ομαδα μ να παμε σε ενα δωματιο, να ξανα ευχαριστησω τους ιδιους που μου εκλεισαν το δωματιο τελευταια στιγμη (αφου τοτε σεληνιαστηκαμε να παιξουμε) κ με εξυπηρετησαν οσο δεν παει..
Τα του δωματιου τωρα..Ω ρε μανα μου...τι να πρωτοσχολιασω δεν ξερω, μπορω να γραφω για ωρες!τι να πω; για την αψογη υποδοχη που σου προσφερουν; που δεν ειναι οι τυποι που θα σ πουν αργησατε κ αντε να σας τα πω λιγο γρηγορα κ να σχολασουμε στην ωρα μας, αντιθετως κ μετα το παιχνιδι καθισαμε ολοι μαζι κ σχολιαζαμε ηθοποιοι, γκειμ μαστερ κ παιχτες(ειμασταν κ τελευταια κρατηση βεβαιως) ..
Το δωματιο-σπιτι( διοτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ) εχει μεγαλους χωρους να μπορεις να κινηθεις,οι γριφοι ειναι ωραιοι κ εξυπνοι,μερικοι ευκολοι κ αλλοι μετριας δυσκολιας, δεν θα συναντησετε καποιον χρονοβορο ,δοξα σοι! Εως κ 5 ατομα καλα ειναι ,καλο θα ηταν να μην πατε παραπανω για να μην στριμωχτειτε κ πεφτετε ο ενας πανω στον αλλον γτ θα βρειτε σε καποια φαση στενα περασματα..
Περασματα ωραια, δωματια λιτα σε διακοσμηση και λογικοτατο λογω της υποθεσης! Τρεξιμο εχει αλλα λιγο , αναλογα κ ποσο θα τρομαξετε, που θα τρομαξετε! Αλλα να ξερετε εχει κ γελιο, εγω 2 φορες δακρυσα στα γελια !
Οι ηθοποιοι τωρα, πολυ ωραια σκηνικη παρουσιαση, προσεγμενο βαψιμο για να μπεις στο πετσι του ρολου..αλλα ...ωρε που τους βρηκατε αυτους; ο ενας πιο γιουχου απο τον αλλον, σιγουρα ο ενας εχεις ψυχολογικα,εχει δραπετευσει απο καποιο φρενοκομειο κ του εκαναν προσληψη για να τον πληρωνουν με καραμελες...εμφανιζεται απο το πουθενα, μα την παναγια ! το τι καβλαντα επεσε, τι μπινελικι επεσε,το ποσο μας γλεντησανε δεν λεγεται!
Απορω γιατι τοσο καιρο δεν πηγαινα! Ειναι τελειοτατο να πατε με την παρεα σας κ η διασκεδαση ειναι σιγουρη!

 Βασιλικη Ταμπακακη,  101 Reviews, Escaped, Jun 2018
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
 Dimitris Dimopoulos,  179 Reviews, Escaped, Sep 2018
  Photo
Lethal Decision