Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν

MysterioCity  
   28is Oktovriou 9, Nea Penteli, 152 39 - Show Map

   1 Hour
   2 - 6

100.0%
1:00:00

  Reviews
4.2 Very Good

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

Εκδρομή Πεντέλη για το δωμάτιο με το περίεργο όνομα που ήσυχα κυκλοφορεί στα γριφοδωμάτια. Βέβαια αν πας βράδυ από το βουνό μετατρέπεται σε Outdoor Τρόμου με Acting λύκων και την αγωνία να κορυφώνεται!
Αφότου ξεπεράσεις αυτό το task, σε υποδέχεται η ευγενέστατη Λίνα(και η συμπαθέστατη μαμά της) η οποία ξέρει ανησυχητικά πολλά για τον Φράνκενστάιν αφού έχει κόλλημα και μετά την εισαγωγή ξεκινάς το παιχνίδι.

Το λες από Basic ως Entry δωμάτιο γρίφων και ψαξίματος αλλά έχει την χάρη του. Καλοί βατοί γρίφοι και έξυπνο ψάξιμο είναι αυτά που θα συναντήσεις σε έναν απλό χώρο οπτικά αλλά με ενδιαφέρουσες κρυψώνες! Με smooth ροή και απαλή ατμόσφαιρα που θα μπορούσε να είναι λίγο πιο έντονη κυρίως μέσω ηχητικών, έξυπνο GMing και άνετους στην πένα χώρους ολοκληρώνεται αυτό το απλό αλλά και ιδιαίτερο concept.

✍ Θετική εικόνα και μία ευχάριστη ώρα σε αυτή την επίσκεψη με ένα ακόμα μπονουσάκι στο τέλος και αφού πας ως εκεί μπορείς να αράξεις ακριβώς πίσω από το δωμάτιο σε ένα μαγαζί με ωραίες κρέπες και πίτσες! Άλλωστε θα έχεις και γλυκάκι για επιδόρπιο γιατί το Mysterio για αλλαγή κερνάει Gummy Bears το είπα; Το λέω!
Να σημειωθεί και το θετικότατο και εξαιρετικά σπάνιο VfM της υπόθεσης αφού υπάρχει δυνατή προσφορά ακόμα και στις δυάδες και η δυσκολία του δωματίου το επιτρέπει! Για 2-3👤
2👤 🚪:3′ 📝: Ζεστό 7.5/10

 Γιάννης Καραΐνδρος,  112 Reviews, Escaped, Jan 2019
  Photo
Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν