Conjuring

Adrenaline  
   Evripidou 31-33, Athens, 10554 - Show Map

   75 Minutes
   3 - 6
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 30/06/2023

96.6%
1:30:00

  Trophies they Won!

My Bro My Bro
+5 Points
The Return The Return
Fooking Finder Lily

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

- Περί προσωπικού και GM
✔ Οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί. Το μακιγιάζ τους, τα ρούχα τους, η παρουσία τους στον χώρο και η αλληλεπίδραση τους μαζί μας ήταν τόσο προσεγμένα ώστε να πετύχουν τον σκοπό τους στο δωμάτιο τρόμου, δηλαδή ... Τρομάξαμε
✔ Η GM κατα την διαρκεια του παιχνιδιού απαντούσε άμεσα και οι βοήθειες της ήταν συγκεκριμένες και στοχευμένες. Να σημειωθεί επίσης πως στο τέλος ήταν ευγενέστατη και είχαμε μια όμορφη κουβέντα. Πέτυχε και εκείνη το σκοπό της, δηλαδή ... Αποδράσαμε και περασαμε υπεροχα.
- Περί ατμόσφαιρας και πλοκής
✔ Δεν προλαβαίνεις να μπεις Στο χώρο και μπαίνεις κατευθείαν στο κλίμα του δωματίου. Από την αρχή μέχρι το τέλος υπάρχει κλιμάκωση στό αίσθημα του φόβου αλλά και σε στιγμές ηρεμίας δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Σε αυτό βοηθάει πολύ και η μουσική υπόκρουση που είναι πολύ ιδιαίτερη και στοχευμένη σε συγκεκριμένα σημεία του δωματίου.
✔ Πολύ όμορφα και στοχευμένα σκηνικά και η πλοκή του δωματίου είναι εξαιρετική. Ξέρεις τον σκοπό σου, ξέρεις τον στόχο σου και αφού το δωμάτιο σε έχει βάλει κατευθείαν στο κλίμα της υπόθεσης, μπορείς να αφοσιωθείς σε αυτούς.
✔ Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του βαθμού του τρόμου που προκύπτει από την επαφή με τους ηθοποιούς για τους λιγότερο τολμηρούς αλλά και για τους πολύ γενναίους. Επομένως το στοιχειωμένο αυτό σπιτι είναι για όλους και αξίζει μια επίσκεψη.
- Περί γρίφων και αποστολών
✔ Κάποιους γρίφους θα τους χαρακτήριζα μέτριους και κάποιους εύκολους.
✔ Οι επιμέρους αποστολές της ομάδας στο δωμάτιο ήταν συγκεκριμένες και πολύ κατατοπιστικές, απλώς η ομάδα καθυστερούσε λόγω κάποιων εχθρικών εμποδίων που συναντούσε. Για αυτό προσοχή...
Αυτά για το Conjuring.
<3

 Mando Tso,  34 Reviews, Escaped, Nov 2019
  Photo
Conjuring