JASON

Inside Out  
   Paleas Kavalas 17, Egaleo, 12242 - Show Map

   95 Minutes
   2 - 5
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

99.0%
1:30:00
75.73%

  Trophies they Won!

7th Inside Out +10 7th Inside Out +10
  QR-Code

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αρχίζω με το γεγονός ότι εγώ χτες δεν είχα σκοπό να πάω σε κάποιο δωμάτιο. Μετά από μια πλ δύσκολη ημέρα αποφάσισα να ακολουθήσω την παρέα έτσι για τ καλό.... Βρέθηκα στο Crystal Lake Town όπου έγινε ο χαμός.!!!!!! Τι δωματιαρα ήταν αυτή???!!!!!!!!!Εγινε το αγαπημένο μου δωμάτιο και κερδισε την πρώτη θέση της καρδιάς μου...!!!!!! Για ποιο πράγμα να πρωτο πω για τα σκηνικά??!! Για τους ηθοποιούς??!! Την εισαγωγή??!! Για τους γρίφους και τους μηχανισμούς???!! Θα μπεις θα έρθεις αντιμέτωπος με τους φόβους σου τώρα θα τους νικήσεις θα σε νικήσουν δεν το ξέρω. 😆😂😂 Ούρλιαξα σα να μην υπάρχει αύριο γέλασα με τη καρδιά μου (όταν τελείωσε το παιχνίδι) 😂!!!! Έχει ευρηματικούς γρίφους και μηχανισμούς...!!! Έχει ωραία ροή και σύνδεση του ολου concept...!!! Θα μπεις θα ξετραλαθεις με τα περάσματα!!! Τώρα ας μιλήσουμε για τον jason... στην αρχή με το που τον αντικριζεις λες ήρθα στον Τζακ με τη φασόλια και έχω βρει το γίγαντα αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα αντιλαμβάνεσαι ότι όλο αυτό που ζεις απέχει μιλια μακριά από παραμύθι κ ίσως είναι ο χειρότερος σου εφιάλτης....!!!!! Ο επιστάτης ο αβαφτιστος και η γυναίκα του πολύ καλά παιδιά μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο!! (Not) 😂😜 θα τους ξανά προτιμήσουμε....!!!! Καταλήγοντας θελω να υπογραμμίσω ότι οι ιδιοκτήτες του δωματίου είναι υπέροχοι. Η Βανέσα είναι θέα την αγαπησα κάνει τ πάντα προκειμένου να ευχαριστηθεις και να απολαύσεις το δωμάτιο στο μέγιστο. Τα παιδιά όλα εκεί τρομερά βγήκαμε και κάτσαμε άπειρη ώρα κ μιλούσαμε γελάσαμε και να πω ότι μετά από μια ώρα που είχε τελειώσει το δωμάτιο συνέχισαν να μας κάνουν πλάκες και να μας τρομοκρατούν...!!!! Δεν έχω ξανά ζήσει κάτι τέτοιο. Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια!!! Μακάρι να βγει δεύτερο!!! Ευχαριστούμε πολύ για τις στιγμές και την εμπειρία που μας χαρισατε!!!

 Βίκυ Μπου (ρεαΛΗΣΤΕΣ),  33 Reviews, Escaped, Sep 2020
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι ΔΩΜΑΤΙΆΡΑ ήταν αυτή. Από την αρχή φάνηκε πόσο καλό θα ήταν το δωμάτιο, καθώς η εισαγωγή του ήταν ΠΟΛΎ ωραία και ξεχωριστή. Οι γρίφοι του ήταν ωραίοι με πολύ καλή ροή, που ήθελαν κυρίως παρατηρητικότητα. Η ατμόσφαιρα με τη βοήθεια των ήχων έκανε το δωμάτιο ακόμα πιο τρομαχτικό. Για τα σκηνικά τι να πω. ΑΠΛΆ ΤΈΛΕΙΑ. Όλοι οι χώροι ήταν εντυπωσιακοί, φαίνεται πόση δουλειά έχει πέσει για να φτιαχτεί όλο αυτό και φυσικά τα περάσματα ήταν πολύ έξυπνα. Για το άκτινγκ τώρα ότι και να πω αλήθεια θα είναι λίγο. Ο ηθοποιός που κάνει τον Jason απλά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, νομίζεις ότι πραγματικά έχεις τον Jason απέναντι σου. Αυτά που γίνονται εκεί μέσα σε κάνουν να καταλάβεις τι σημαίνει ΤΡΌΜΟΣ. Εγώ προσωπικά το κατάλαβα από πρώτο χέρι και μπορώ να πω ότι ήταν μία από τις ΔΥΝΑΤΌΤΕΡΕΣ εμπειρίες που έχω ζήσει όσο αφορά το κομμάτι των escaperooms. Οι ηθοποιοί ήταν ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟΊ και ο GM πολύ βοηθητικός όπου έπρεπε. Στο τέλος καθήσαμε και μιλήσαμε με τα παιδιά και θέλω να πω ότι είναι όλοι τους ένας προς ένας ΥΠΈΡΟΧΟΙ άνθρωποι. Όσες ώρες κράτησε το δωμάτιο, άλλο τόσο συζητήσαμε με τα παιδιά και είδαμε ΠΌΣΟ ΠΟΛΎ το αγαπάνε αυτό που κάνουν και βγαίνει προς τα έξω. Πραγματικά όσοι είστε φαν τέτοιων δωματίων απλά πηγαίντε, είναι ΚΟΡΥΦΉ στο είδος του!!!!

 Δανιήλ Ορφανός,  97 Reviews, Escaped, Sep 2020
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω..... αν δεν έχετε παίξει αυτό το δωμάτιο να είναι η επόμενη σας επιλογή ... Θα ξεκινήσω με το act το οποίο στα πρώτα 5 λεπτά με ένα απλά πράγμα που έκανε, το έχουν κάνει τόσο καλά που κολλάς.... με το που περάσουν τα 5 αυτά λεπτά όλα ξεκινάνε...... φοβάσαι Ποια θα είναι η επόμενη σου κίνηση καθώς και ο jason δεν νοιώθει...😂😂 από ατμόσφαιρα τώρα εγώ θα πω ότι ξέχασα ότι παίζω σε εσκειπ και ότι απλά έπρεπε να επιβιώσω! Το ζεις παρά πολύ!! Φεύγεις από τους δρόμους της Αθήνας, από ένα escape room, και ζεις το απόλυτο άγχος... Από γρίφους για μένα όλα ηταν κομπλέ.. ωραίοι που ταίριαζαν απίστευτα στο στόρι και δεν ήταν ότι να ναι! Το δωμάτιο είναι τοπ ❤ Τέλος θα πω ότι τα παιδιά στην υποδοχή είναι το κάτι άλλο! Καθίσαμε μιλήσαμε γελάσαμε φουλ Γενικά το διασκέδασε όπως νομίζω έπρεπε και με το παραπάνω! Κάτι που νομίζω είναι προς εκτίμηση! Δεν θα πω κάτι άλλο απλά να πάτε να το ζήσετε😍

 Δημήτρης Βογιάς,  22 Reviews, Escaped, Sep 2020
  Photo
JASON 25-Sep-2020