Old Friend.... in Chains

Trapped Neos Kosmos  
   Pigasou 1 and Dimonaktos 9, Neos Kosmos, 11745 - Show Map

   1 Hour
   2 - 5
Score
Kids Friendly
2 Trophies

87.4%
1:00:00

  Reviews
3.8 Very Good

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

5.0

Αρκετά ιδιαίτερο δωμάτιο από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς απαιτεί συνεργασία και σωστή επικοινωνία στα μέλη της ομάδας. Ατμόσφαιρα και διακόσμηση μέτρια αλλά αντιπροσωπευτική στο αδιάφορο και πολύπλοκο σενάριο που διαδραματίζεται.

Οι γρίφοι εύκολοι αρκετά, εάν υπάρχει κατάλληλη συνεργασία.

GM πάρα πολύ καλός στις βοήθειες.

Ιδανικά τα 3-4 άτομα.

 Nikos Papageorgopoulos,  104 Reviews, Escaped, Mar 2018
4.2 Very Good

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ανάμεικτα συναισθήματα για το συγκεκριμένο. Κατά τη γνώμη μου δεν ταίριαζε τόσο το δωμάτιο με το σενάριο, σε σημείο που δεν το θυμόμουν καν την ώρα που έπαιζα… Όμως μου φάνηκε αρκετά πρωτότυπο, ενδιαφέρον και με ωραίους γρίφους (που δεν είναι τόσο εύκολοι όσο μοιάζουν.) Θέλει καλή συνεργασία από όλα τα μέλη της ομάδας, κάτι που το ανεβάζει περισσότερο στα μάτια μου. Ο gm ήξερε να δώσει τη σωστή βοήθεια στη σωστή στιγμή. Ιδανικό για 4 άτομα.

 Ειρήνη Φουντουλάκη,  43 Reviews, Escaped, Mar 2018
3.8 Very Good

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα ομορφο γριφοδωματιο με γριφους και λουκετα σε καθε γωνια. Περα απο 1-2 γριφους οι υπολοιποι ηταν αρκετα βατοι, παρατηρητικοτητας κυριως. Δεν ειναι απαραιτητα κακο μιας και παιχτες που ξεκινανε να παιζουν τωρα θα τους βοηθησει αρκετα να μαθουν πως λειτουργουν στο περιπου τα εσκειπ ρουμς αφου εχει τα παντα απο γριφους μεσα (εκτος μηχανισμων, ειναι περιοριστικος και ο χωρος κ ολας). Συστηνεται σε ατομα ανεξαρτητου εμπειριας , αριθμο 4-5 ατομα. Το μονο αρνητικο ειναι πως η ιστορια δεν εχει καποιο νοημα με τους γριφους ή ακομα και το δωματιο αλλα παραβλεπεται.

 Alkis Kokkalis,  39 Reviews, Escaped, May 2018
  Photo
Old Friend.... in Chains