The Apocalypse X

LOST SOULS ESCAPE ROOMS  
   Solonos 14, Kallithea, 17673 - Show Map

   90 Minutes
   3 - 8
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

100.0%
1:40:00

  Trophies they Won!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
+5 Points
  QR-Code

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αρχικά να πω ότι επισκεφτήκαμε το Apocalypse έχοντας στο μυαλό μας κάτι χαλαρό. Λάθος!

Καταρχάς το ότι πρόκειται για κανονικό σπίτι δίνει πολλούς πόντους από την έναρξη, καθότι σε βάζει απευθείας στο mood. Ατμόσφαιρα κλειστοφοβική και απειλητική, και φωτισμός όσο χρειάζεται. Αν και ο φόβος είναι υποκειμενικός, θεωρώ πως αν κάποιος το ζήσει, τότε δεν θα λείψουν οι αγκαλίτσες με την ομάδα.

Γριφολογικά κυμαίνεται σε πολύ ενδιαφέροντα επίπεδα, αναλόγως και την εμπειρία της ομάδας. Οι βοήθειες στοχευμένες, ερχόντουσαν εκεί που έπρεπε.

Το acting εξαιρετικό όπως και η κινησιολογία. Φάγαμε και κάτι καλά jump 🙂

Gameplay: Το παιχνίδι ανεβάζει ένταση κλιμακωτά, δεν κάνει κοιλιά πουθενά, ενώ προς το τέλος το γυρνάει κάπως σε περιπέτεια. Επίσης πρέπει να είστε θαρραλέοι και να αναλάβετε δράση όταν χρειαστεί 😱 Όσο για το τέλος, ήταν δυνατό και πρωτότυπο. Ιδανικός αριθμός 3-4 άτομα.

Το προσωπικό ευγενέστατο, είχαν όρεξη για συζήτηση κ ενδιαφέρθηκαν αν περάσαμε καλά. Ευχαριστούμε πολύ!

5/5⭐️

 Melian .,  99 Reviews, Escaped, Jun 2022
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο κρυμμένο διαμάντι που το κλείσαμε σχεδόν τυχαία γιατί δεν ακούγεται πολύ, μας προσέφερε μία ολοκληρωμένη εμπειρία τρόμου. Ρεαλιστικότατα σκηνικά με το καλημέρα, ξεκινάς εισαγωγή με χαβαλέ, αλλά τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα και ξαφνικά δεν μπορείς να κάνεις βήμα... Άσε που δεν είσαι μόνος... Και δεν θα σε ακούσει κανείς, γιατί με τις φωνές μας θα μπορούσαμε να σηκώσουμε όλο το τετράγωνο στο πόδι!
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αίσθηση κλειστοφοβίας με τον ήχο εκεί που πρέπει, ώστε να μην κλέβει τη παράσταση και να επιβάλει τρόμο, αλλά να σε ακολουθεί στην αγωνία, τρόμο και σύγχυση του δωματίου...
Γρίφοι έξυπνοι, κυμαίνονται σε μέτριο επίπεδο δυσκολίας, ότι πρέπει για μια τετράδα να διασκεδάσει με γρίφους, αλλά ταυτόχρονα να ιδρώσει από τον πανικό και ανατριχίλα... Κλασσικά η ομάδα μας σαρανταποδαρούσα, ενώ αναγκαστικά υπάρχουν σημεία που απαιτούν "αναγκαστική συνεργασία", if you know what I mean…
Acting στο Θεό, απαραίτητο γι αυτό το δωμάτιο και σωστά μελετημένο, τα παιδιά άψογα και φιλικά! (τους αναγνωρίσαμε από το Resurrection) Έχουν πολύ μεράκι και όρεξη για δουλειά στον χώρο των ER.
Περάσαμε υπέροχα έχοντας χαμηλότερες προσδοκίες, μη ξέροντας τι μας περιμένει σε αυτό το δωμάτιο. Σπεύσατε και διαφημίστε το λίγο να πάει εκεί που του αξίζει!

 Dimitrios Koulouriotis,  88 Reviews, Escaped, Jun 2022
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
 Χρήστος Αναστασόπουλος,  49 Reviews, Escaped, Jun 2022
  Photo
The Apocalypse X