Otherside

Escape Theory  
   Konstantinoupoleos 65-67, Egaleo, 12242 - Show Map

   80 Minutes
   2 - 6
Sci-Fi
Adults Only
4 Trophies

92.7%
1:11:00
96.49%

  Trophies they Won!

The golden Key The golden Key
+5 Points
  QR-Code
The Mind Flayer	The Mind Flayer
+7 Points
  QR-Code

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θέλετε να ταξιδέψετε στα 80s, να βυθιστείτε στο σενάριο μιας αγαπημένης σειράς και να λύσετε κάθε λογής έξυπνους γρίφους; Το Otherside είναι εδώ για εσάς!

Πιστό στο Stranger Things μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, αρτιότατο σκηνογραφικά και μεστό σεναριακά, καταφέρνει όσο λίγο δωμάτια να ακολουθεί πλήρως την πηγή έμπνευσής του και να χτίζει γρίφους απόλυτα ταιριαστούς πάνω σε αυτή!

Όλο αυτό συνοδεύεται από μια υπέροχη ατμόσφαιρα που είναι ταυτόχρονα creepy, αφού νιώθεις συχνά ότι από στιγμή σε στιγμή θα δεχθείς επίθεση από κάποιο demogorgon, όσο και διασκεδαστική αφού το ξεσηκωτικό soundtrack της ανάλογης δεκαετίας που συντροφεύει το δωμάτιο, θα βγάλει τους χορευτές που κρύβετε μέσα σας!

Πάρτε την παρέα σας και ετοιμαστείτε για ένα επικό ταξίδι στο χρόνο, με προορισμό την... "άλλη πλευρά"!

 Δημήτρης Βερλέκης,  344 Reviews, Escaped, May 2022
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Καλωσήρθατε στο Hawkins, αρκετά κυριολεκτικά.

Ξεκινώντας από τα σκηνικά το δωμάτιο είναι εξαιρετικό. Όλα ποιοτικές κατασκευές και πλήρως αντιπροσωπευτικές των διαφόρων χώρων και σημείων που αναπαριστούν. Σε συνδιασμό με τα εφέ αλλά και τη μουσική, έρχεται το πάνω κάτω και επιτυγχάνεται το immersion της ομάδας σε έναν άλλο κόσμο.

Γριφολογικά είναι ένα δωμάτιο που απαιτεί συνεργασία και παρατηρητικότητα από την ομάδα. Όλοι οι γρίφοι και οι αποστολές είναι εντός θέματος και εξυπηρετούν την ιστορία που ξετυλίγεται μέσα στο δωμάτιο. Κάτι το οποίο μου άρεσε πολύ είναι η ύπαρξη ημερολογίου και ο τρόπος που χρησιμοποιείται καθόλη τη διάρκεια της εμπειρίας μας.

Για τον GM μας και γενικά το προσωπικό της εταιρίας, πραγματικά τα λόγια είναι περιττά. Ευχαριστούμε!

 Άννα Καββαδά,  182 Reviews, Escaped, May 2022
  Photo
Otherside