ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

G-Factor Group  
   Athinas 43-49, Kallithea, 17673 - Show Map

   100 Minutes
   2 - 4
Kids Friendly
Freedom Pass

78.2%
1:10:00
55.92%

  Reviews
5.0 Excellent

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Όταν "Οι κουμπάροι" αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι στη Ρωσσια δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πως η κατάληξη του θα ήταν να περιμένουμε στις φυλακές της την εκτέλεση της θανατικής μας ποινής!!!
Το "Πωλείται ελευθερία" συνδυάζει με άψογο πραγματικά τρόπο όλα αυτά τα οποία ένας escaper ψάχνει και θέλει να βρει σε ένα δωμάτιο-πρόκληση.Μαλλον υπάρχει κάτι το οποίο δεν θα βρει πουθενά...Και αυτό είναι ως δεν θα βρει ίχνος λουκέτου!!!Σε έναν απολύτως ρεαλιστικό χώρο φυλακής θα πρέπει να συνεργαστείτε,να παρατηρήσετε και να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε ώστε μέσα σε 75 λεπτά να αποδρασετε.
Μηχανισμοί, περάσματα και γρίφοι όλα σε τόσο άρτια δομή τα οποια ειλικρινά συνθέτουν ένα κλίμα τόσο αγχωτικό για την ομάδα που σε ένα δωμάτιο χωρίς ηθοποιό μετράει πολύ. Οι παρεμβάσεις του GM καίριες και to the point όποτε χρειάστηκαν σε γρίφους και λογικές απολύτως in concept με το θέμα. Το μεγάλο ατού του δωματίου είναι σίγουρα η συνεργασία όλης της ομάδας για να επιτευχθεί η απόδραση.Σε μια ομάδα 3 ατόμων δεν υπήρξε στιγμή που ο καθένας μας να μην είχε με κάτι να ασχοληθεί.
Υψηλή ποιότητα μεσαιας προς δυσκολης κατηγορίας γρίφων,απόλυτα ρεαλιστικοί χώροι και ευφάνταστοι μηχανισμοί προσφέρουν ένα από τα πιο χορταστικα γριφοδωμάτια.Αφου λοιπόν βρήκαμε τον τρόπο και αγοράσαμε την ελευθερία μας,επόμενη στάση το αναπόφευκτο back2back "Μέσα από τον καθρέφτη"/"Τα 7 μυστήρια του Φαραώ" της αγαπημένης πλέον G-factor!!!

 Νίκος Κατηφες,  130 Reviews, Escaped, Sep 2019
  Photo
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 7-Sep-2019