The Last Of Us (REMASTERED)

Mynous  
   Dimitrakopoulou 106, Athens, 11741 - Show Map

   90 Minutes
   3 - 6
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only

98.9%
1:21:00
76.63%

  Reviews
4.2 Very Good

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

3.0

Μαζευτήκαμε επιτέλους μια 5αδα για να πάμε στο the last of us που είχαμε ακούσει τόσα πολλά...!!!
Φτάσαμε λοιπόν στην εταιρία πιάσαμε κουβέντα ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ η ομάδα και περιμεναμε ποτέ θα μπούμε στο δωμάτιο.... Τα παιδιά εκεί λιγομίλητα και με ένα ΧΑΜΌΓΕΛΟ τυπου: ετοιμαστείτε να πεθανετε 😂
Η ατάκα που μας έμεινε ήταν : Ότι γίνει μετά την κουρτίνα είναι μέρος του παιχνιδιού!
Στα θετικα:
+Πολύ όμορφοι και αληθοφανείς χώροι που σε έβαζαν στο κλίμα αμέσως!
+Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο όσο για να σε κάνει να έχεις τα 👀 σου 14
+Οταν συναντήσαμε αξιόλογους μολυσμένους τρελούς🧟‍♂️ αρχίσαμε να τρέχουμε και να τους αποφεύγουμε με κάθε δυνατό τροπο
Στα ουδέτερα:
+/- Είχα ακούσει πολλά για τρέξιμο και ότι θα λιώσουμε κτλ και είχα διαβάσει και άλλες κριτικές ότι δεν είχε πολύ τρέξιμο.... Το δωμάτιο έχει τρέξιμο ανάλογα πόσο θα τρέξεις ο ίδιος!! .... Αν θες να τρέξεις θα τρέξει και ο ηθοποιός πιο γρήγορα... Πχ όταν ειμασταν όλοι μαζί κ τρέχαμε κάπως πιο αργά ο ηθοποιός ήταν πιο αργός όταν έμεινα τελείως μόνος μου (ευχαριστώ ομάδα 😒) ο μολυσμένος μεταλλάχθηκε σε ντοπαρισμενο δρομέα και με κυνηγούσε σαν ήθελε όντως να με φάει 😲 Εμένα προσωπικά μου άρεσε αυτό γιατί το ένιωσα πιο αληθινό το δωμάτιο και έχασα και 3 κιλά (εύκολα 😂)
Στα αρνητικα:
-Το δωμάτιο όπως είπα είχε αληθοφανεις χώρους για να σε βάλουν στο κλίμα ΟΜΩΣ είχε κάποια σημεία που ήταν 'γυμνα' και υπήρχε κίνδυνος να χτυπήσεις... Ειδικά πάνω στον πανικό να μην σε ακουμπησουν οι ηθοποιοι... Εγώ κοπηκα στο χέρι αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό!
-Αφού είχα τελειώσει τον μαραθώνιο και έτρεχα για την ζωή μου βγήκαμε από το δωμάτιο και αφού συνηλθαμε, εγώ προσωπικά περίμενα να ακούσω τουλαχιστον αν είμαι καλά γιατι αιμορραγουσε το χέρι μου και ας μην ήταν κάτι σοβαρό... Δεν το άκουσα ΠΟΤΕ !!!
-Καθησαμε και είπαμε στα παιδιά κάποια πραγματάκια που ήθελαν αλλαγή στο δωμάτιο πχ ένα λουκέτο με νούμερο εκτός ότι ήταν έτοιμο να σπάσει οι ροδέλες με τους αριθμούς δεν γύρναγαν με τίποτα... (Και να ήταν από τα πρώτα μας δωμάτια να το καταλάβω ότι δεν πιεζαμε τν κλειδαριά κάτω για να ξεκολλήσουν ή ότι κάναμε κάτι λαθος) αλλά με άπειρα λουκέτα να έχουν περάσει από τα χέρια μας μάλλον κάτι ξέρουμε και εμείς.... Κ η απάντηση που πήραμε ήταν ότι βάζαμε λάθος τον κωδικό (άσχετο)!! Απο την στιγμή που δεν γύριζαν οι ροδέλες πως μπορούσαμε να βάλουμε λάθος κωδικό????????
Για αυτούς το δωμάτιο αγγίζει την τελειότητα και δεν δεχοντουσαν τίποτα κακό και γενικά από την στιγμή που βγήκαμε από το δωματιο ήταν ειρωνικοι και αγενείς!!! Ούτε φωτογραφία δεν βγάλαμε και φυγαμε αλλά το θυμηθήκαμε εμείς και ξανά μπήκαμε μέσα και η απαντηση που πήραμε ήταν ότι μας έχασε και δεν μας προλαβε (ενώ ειμασταν 15 λεπτα εκει για να πλυθουμε και να συνελθουμε)
Εν κατα🗝️ το δωμάτιο για εμένα ήταν από τα καλύτερα... ένιωσα ότι όντως έπρεπε να τρέξω για την ζωή μου οι γρίφοι τόσο όσο και οι χώροι πολλοί ωραιοι και με όμορφα περάσματα... ΑΛΛΆ ας αφήσουν την ειρωνεία! βγήκαμε απο το δωμάτιο και ο ρόλος του 'κακου' είχε τελειώσει!!!

 Μιχάλης Στασαής KEYλιοδουλος,  163 Reviews, Escaped, Feb 2019
4.0 Very Good

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

2.5

Ένα βράδυ λοιπόν μίλαγα με έναν φίλο μου που υποτίθεται ότι έκανε αποτοξίνωση από τα δωμάτια (ΝΟΤ😂) και χωρίς καμία δυσκολία αποφασίσαμε να κάνουμε μια βραδινή απόδραση... Την επιλογή δωματίου την άφησα επάνω του και μετά από ούτε δυο λεπτά μου στέλνει το "Τhe Last of Us" εκείνη την ώρα χάρηκα ιδιαίτερα γιατί ήταν ένα δωμάτιο το οποίο ήθελα να πάω όσο τίποτα μιας και το αντίστοιχο παιχνίδι το λατρεύω, ηθελα να το ζήσω κιόλας! Φτάνοντας λοιπόν στην εταιρεία μας ανοίγει ο G.M. και η αλήθεια είναι πως δεν μας υποδέχθηκε καθόλου ευχάριστα... Δεν δώσαμε σημασία στην αρχή για το λόγο ότι θεωρήσαμε ότι είναι μέρος του παιχνιδιού... Αλλά δεν ήταν...
➡️ Οι χώροι στους οποίους εξελισσόταν το παιχνίδι ηταν υπέροχα διαμορφωμένοι και ατμοσφαιρικοί και πολύ αληθοφανής...👌
➡️ Οι γρίφοι ήταν ωραίοι, μέτριας δυσκολίας και άλλη πιο δύσκολη...
➡️ Οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί παρόλο που δεν σε άφηναν λεπτό να ησυχάσεις...
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο G.M. ακριβώς με το ίδιο ύφος που είχε από την αρχή δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πώς περάσαμε μέσα στο δωμάτιο και επίσης δεν ασχολήθηκε καθόλου ούτε με ένα μικρό ατύχημα που είχαμε μέσα στο δωμάτιο (όχι κάτι το ιδιαίτερο) αλλά ένα πως είσαι στο μέλος της ομάδας το οποίο είχε χτυπήσει έστω και από ευγένεια έπρεπε να το πει... Στο τέλος από τον εκνευρισμό μας φύγαμε και ξεχάσαμε να βγάλουμε μέχρι και φωτογραφία. Γυρίσαμε πίσω για να βγάλουμε τη φωτογραφία μας και μας ανοίγει την πόρτα και μας λέει "σας έχασα" ειρωνικά εννοείται... Πέρα από την αγενή συμπεριφορά για μένα είναι ένα από τα καλύτερα και αγαπημένα δωμάτια που έχω παίξει και πραγματικά αξίζει να το επισκεφθείς... Οι ηθοποιοί και οι χώροι σε κάνουν πραγματικά να το ζεις...

 Χριστίνα Δεπάστα (ΓρίφοιΝdors),  84 Reviews, Escaped, Feb 2019
4.0 Very Good

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

2.5
 Ευαγγελια Χατζηκουδη,  14 Reviews, Escaped, Dec 2019
  Photo
The Last Of Us (REMASTERED) 31-Jan-2019